compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Burnt Orange Heresy

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Burnt Orange Heresy

Claes Bang (James Figueras) en Elizabeth Debicki (Berenice Hollis)

Claes Bang (James Figueras) en Elizabeth Debicki (Berenice Hollis)

Delen op facebook
The Burnt Orange Heresy
Italië, Verenigd Koninkrijk, 2019, 99 min,

In The Burnt Orange Heresy wordt een ambitieuze kunstaxateur ingehuurd om een zeldzaam schilderij te stelen van een van de meest raadselachtige schilders aller tijden. Naarmate de operatie meer en meer uit de hand dreigt te lopen, krijgen zijn eigen hebzucht en onzekerheid de overhand.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Burnt Orange Heresy trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op het boek met dezelfde titel uit 1971 van Charles Williford, er zijn wel grote verschillen aangebracht in het verhaal van de film.

Trailer van The Burnt Orange HeresyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Burnt Orange Heresyhttps://i1.ytimg.com/vi/d9n0WknPi3o/hqdefault.jpg2021-02-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Giuseppe Capotondi maakte eerder La doppia ora (2009) en "Solomon" (2006).

The Burnt Orange Heresy - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Burnt Orange Heresy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Burnt Orange Heresy zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een ambitieuze kunsthandelaar, ingehuurd om een zeldzaam schilderij te stelen van een van de meest raadselachtige schilders aller tijden. Zijn hebzucht en onzekerheid krijgen de overhand.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Burnt Orange Heresy is een stijlvolle crime thriller waarin de wegen van de kunst- en onderwereld elkaar kruisen. Met een sterrencast die bestaat uit Claes Bang (The Square), Elizabeth Debicki (Widows, Tenet), Donald Sutherland en Mick Jagger. Over een kunstcriticus die tegen elke prijs een werk van een legendarische kunstenaar probeert te bemachtigen. Nadat de charmante kunstcriticus James Figueras (Claes Bang) de extroverte Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) ontmoet, reizen de nieuwe geliefden af naar het landgoed van kunstverzamelaar Cassidy (Mick Jagger). Hun gastheer onthult dat hij Jerome Debney (Donald Sutherland), een van de meest raadselachtige schilders aller tijden, onderdak verleent. Debney leidt een teruggetrokken bestaan op het landgoed. Cassidy stelt de ambitieuze James in de gelegenheid Debney te interviewen. Een unieke kans. Maar Cassidy stelt wel een voorwaarde… om daaraan te voldoen raakt James verstrikt in een web van leugens en hebzucht.

Productiemaatschappij: Achille Productions, Indiana Production, Ingenious Media, MJZ, Rumble Films (II), Sea Around Us

Cast & Regisseur

Donald Sutherland

Jerome Debney
Mick Jagger

Joseph Cassidy
Claes Bang

James Figueras
Elizabeth Debicki

Berenice Hollis
Rosalind Halstead

Evelina Macri