compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

The Capote Tapes

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

Van zijn jeugd vol armoede in Alabama tot de jetset-glamour van New York; het leven van legendarisch schrijver Truman Capote was allesbehalve saai. The Capote Tapes laat de opkomst en tragische ondergang zien van een van Amerika’s meest iconische schrijvers.
Delen op facebook
The Capote Tapes
Nederlandse première: 26-5-2022
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 99 min,

The Capote Tapes trailer

Trailer van The Capote TapesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Capote Tapeshttps://i1.ytimg.com/vi/b6Jg6EnQeqg/hqdefault.jpg2021-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Capote Tapes - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Capote Tapes in de bioscoop

Wil je The Capote Tapes zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Door het succes van zijn boeken Breakfast at Tiffany’s en In Cold Blood was schrijver Truman Capote een begrip in het Amerika van de jaren ’60 en ’70. Zijn volgende project, Answered Prayers, zou zijn magnum opus worden. Het door mysterie omgeven boek zou zich afspelen in een wereld vol glamour waar Capote een geliefde gast was: de high society van New York.
Zijn vriendinnen, de dames uit deze elite, zagen Answered Prayers met vrees en fascinatie tegemoet vanwege wilde geruchten die rondgingen over het manuscript dat gevuld zou zijn met schandalen.
Vlak na Capotes dood in 1984 nam een journalist tientallen interviews af met vriend en vijand van de geroemde auteur. Deze opnames zijn nooit uitgebracht. Tot nu.
The Capote Tapes is een eerbetoon aan een van de meest kleurrijke personen van de twintigste eeuw: een icoon van de literatuur, maar door zijn openheid over zijn seksuele geaardheid in een tijd waar dat ongekend was zeker ook voor de queer gemeenschap.

Productiemaatschappij: Hatch House Media Production, Mville Films

Cast & Regisseur

Lauren Bacall

Self (archive footage)
Norman Mailer

Self (archive footage)
George Plimpton

Journalist
Ebs Burnough

Regisseur
The Capote Tapes poster