compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU

The Card Counter

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

Verlossing is het uiteindelijke doel in The Card Counter van Paul Schrader. De wraakthriller vertelt met Schrader’s kenmerkende filmische intensiteit het verhaal van ex-militair William Tell (Oscar Isaac), die worstelt met zijn geweten door schrijnende misdaden in Irak...
Delen op facebook
The Card Counter
China, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2021, 109 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Synopsis distributeur

Verlossing is het uiteindelijke doel in The Card Counter van Paul Schrader. De wraakthriller vertelt met Schrader’s kenmerkende filmische intensiteit het verhaal van ex-militair William Tell (Oscar Isaac), die worstelt met zijn geweten door schrijnende misdaden in Irak. Na een tijd in de gevangenis te hebben gezeten, vindt hij zichzelf opnieuw uit als professioneel gokker in het Amerikaanse pokercircuit. Tijdens een presentatie van Majoor John Gordo (Willem Dafoe) wordt William benaderd door Cirk (Tye Sheridan), een getroebleerde jongeman. William neemt Cirk mee op reis langs verschillende casino’s om hem op het rechte pad te houden. Dit lijkt een steeds moeilijkere opgave te worden aangezien ook William wordt achtervolgd door het verleden en de keuzes die hij toen heeft gemaakt. Zijn enige oplossing lijkt om met geweld te strijden tegen zijn eigen verleden.

Productiemaatschappij: Astrakan Film AB, Bona Film Group, Convergent Media, Convergent Media., Enriched Media Group, Focus Features, HanWay Films, LB Entertainment (in association with), One Two Twenty Entertainment, Redline Entertainment (II)

Cast & Regisseur