compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

The Card Counter

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Card Counter

Oscar Isaac (William Tell) en Tiffany Haddish (La Linda)

Oscar Isaac (William Tell) en Tiffany Haddish (La Linda)

Delen op facebook
The Card Counter
Nederlandse première: 10-2-2022
China, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2021, 112 min,

In The Card Counter leidt beroepsgokker en voormalig militair William Tell een spartaanse bestaan. Een getroebleerde jonge ex-militair Cirk wil wraak nemen en probeert Tell bij zijn plannen te betrekken. Tell wordt echter benaderd door gok-financier La Linda om de World Series of Poker in Las Vegas te winnen, wat het moeilijker maakt Cirk in de gaten te houden.

Bekijk bij:

meJane

The Card Counter trailer en bijzonderheden

Omdat het budget van de film zo laag was, waren er eigenlijk maar één of twee takes voor elke scène. Oscar Isaac vond dit zowel uitdagend als zeer verfrissend.
Toen Shia LaBeouf het project moest afzeggen wegens dubbele planning, adviseerde Nicolas Cage, een goede vriend van Paul Schrader, om Tye Sheridan aan trekken om Cirk te spelen, Cage hem van Joe (2013).
De casting van commediene Tiffany Haddish in een serieuze rol is iets wat regisseur Paul Schrader vaker heeft gedaan, met Richard Pryor in "Blue Collar" (1978) en Cedric the Entertainer in First Reformed (2017).

Trailer van The Card CounterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Card Counterhttps://i1.ytimg.com/vi/d5ETwWZxIn8/hqdefault.jpg2022-02-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Geproduceerd door Martin Scorsese, die in twee van zijn beroemdste films samenwerkte met regisseur Paul Schrader: Taxi Driver en Raging Bull, waar Scorsese regisseerde en Schrader schreef (Taxi Driver een origineel verhaal en Raging Bull een bewerking). Ze werkten ook samen aan The Last Temptation of Christ en Bringing Out the Dead.
Acteur Oscar Isaac was eerder Suburbicon (2017) X-Men: Apocalypse (2016) en Ex Machina (2015).

The Card Counter - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Card Counter in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Card Counter zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Wraakthriller over een ex-militaire ondervrager die beroepsgokker wordt, maar achtervolgd wordt door de geesten uit zijn verleden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Verlossing is het uiteindelijke doel in The Card Counter van Paul Schrader. De wraakthriller vertelt het verhaal van ex-militair William Tell (Oscar Isaac), die worstelt met zijn geweten sinds zijn dienst in Irak. Na een tijd in de gevangenis te hebben gezeten, vindt hij zichzelf opnieuw uit als professioneel gokker in het Amerikaanse pokercircuit. Tijdens een presentatie van Majoor John Gordo (Willem Dafoe) wordt William benaderd door Cirk (Tye Sheridan), een getroebleerde jongeman. William neemt Cirk mee op reis langs verschillende casino’s om hem op het rechte pad te houden. Dit lijkt een steeds moeilijkere opgave te worden aangezien ook William wordt achtervolgd door het verleden en de keuzes die hij toen heeft gemaakt. Zijn enige oplossing lijkt om met geweld te strijden tegen zijn eigen verleden.

Productiemaatschappij: Astrakan Film AB, Bona Film Group, Convergent Media, Convergent Media., Enriched Media Group, Focus Features, HanWay Films, LB Entertainment (in association with), One Two Twenty Entertainment, Redline Entertainment (II)

Cast & Regisseur