compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Commuter

The Commuter

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, misdaad, mysterie, thriller

Pitch van The Commuter
The Commuter: Vera Farmiga (Joanna)
The Commuter: Vera Farmiga (Joanna)
Delen op facebook
The Commuter
Nederlandse première: 11-1-2018
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2018, 105 min,
Een forens wordt benaderd tijdens zijn dagelijks treinreis door een mysterieuze vrouw. Eer hij er erg in heeft raakt hij steeds meer verstrikt in een duister complot.
trailer en bijzonderheden over The Commuter
Liam Neeson werd ooit overwogen voor de rol van James Bond, maar hij is op iets latere leeftijd toch nog een veelgevraagde actie-held geworden sinds Taken. Voor deze film werkte Neeson samen met Martin Scorsese aan Silence.

Op basis van de synopsis werd er snel al gerefereerd aan films van Alfred Hichcock, zoals North By Northwest en Strangers on a Train, maar ook aan de eerdere samenwerken van Neeson en Collet-Serra Non-Stop (2014), thrillers die zich afspelen in een bewegend voortuig waar je niet uit kan. De film werd opgenomen in New York.
Aanloop van The Commuter
De acteurs in deze film hebben vaker met elkaar samengewerkt. Liam Neeson en Patrick Wilson waren beiden te zien in The A-Team, Wilson werkte samen met Vera Farmiga in The Conjuring en The Conjuring 2" van regisseur "James Wan".

De Spaanse regisseur Jaume Collet-Serra werkte eerder met Neeson in "Unknown" (2011), "Non-Stop" (2014) en "Run All Night" (2015); met Farmiga in "Orphan" (2009).
BioscoopAgenda van The Commuter

The Commuter in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Commuter zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Hitchcock-achtige vertelling over een forens (Liam Neeson) die verstrikt raakt in een crimineel complot wanneer een mysterieuze vrouw (Vera Farmiga) hem tijdens een treinrit aanspreekt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Taken-acteur Liam Neeson komt opnieuw in actie in de spannende actiethriller The Commuter.

Taken-acteur Liam Neeson komt opnieuw in actie in de spannende actiethriller The Commuter.
Michael MacCauley (Liam Neeson) is verzekeringsverkoper en reist dagelijks per trein naar zijn werk. Als hij onderweg in contact komt met een mysterieuze vrouw, wordt hij door haar gedwongen de identiteit van een passagier te achterhalen. Wanneer Michael zich realiseert dat hij gevangen zit in een crimineel complot, begint voor hem een race tegen de klok om het leven van zijn gezin en ook van zijn medepassagiers niet in gevaar te brengen.