compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

The Commuter

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Commuter

Vera Farmiga (Joanna)

Vera Farmiga (Joanna)

Delen op facebook
The Commuter
Nederlandse première: 11-1-2018
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018, 105 min,

Een forens wordt benaderd tijdens zijn dagelijks treinreis door een mysterieuze vrouw. Eer hij er erg in heeft raakt hij steeds meer verstrikt in een duister complot.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

The Commuter trailer en bijzonderheden

Liam Neeson werd ooit overwogen voor de rol van James Bond, maar hij is op iets latere leeftijd toch nog een veelgevraagde actie-held geworden sinds Taken. Voor deze film werkte Neeson samen met Martin Scorsese aan Silence.

Op basis van de synopsis werd er snel al gerefereerd aan films van Alfred Hichcock, zoals North By Northwest en Strangers on a Train, maar ook aan de eerdere samenwerken van Neeson en Collet-Serra Non-Stop (2014), thrillers die zich afspelen in een bewegend voortuig waar je niet uit kan. De film werd opgenomen in New York.

Trailer van The CommuterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Commuterhttps://i1.ytimg.com/vi/F8RIrfFbudA/hqdefault.jpg2017-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De acteurs in deze film hebben vaker met elkaar samengewerkt. Liam Neeson en Patrick Wilson waren beiden te zien in The A-Team, Wilson werkte samen met Vera Farmiga in The Conjuring en The Conjuring 2" van regisseur "James Wan".

De Spaanse regisseur Jaume Collet-Serra werkte eerder met Neeson in "Unknown" (2011), "Non-Stop" (2014) en "Run All Night" (2015); met Farmiga in "Orphan" (2009).

The Commuter - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Commuter in de bioscoop

Wil je The Commuter zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Hitchcock-achtige vertelling over een forens (Liam Neeson) die verstrikt raakt in een crimineel complot wanneer een mysterieuze vrouw (Vera Farmiga) hem tijdens een treinrit aanspreekt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Taken-acteur Liam Neeson komt opnieuw in actie in de spannende actiethriller The Commuter.

Taken-acteur Liam Neeson komt opnieuw in actie in de spannende actiethriller The Commuter.
Michael MacCauley (Liam Neeson) is verzekeringsverkoper en reist dagelijks per trein naar zijn werk. Als hij onderweg in contact komt met een mysterieuze vrouw, wordt hij door haar gedwongen de identiteit van een passagier te achterhalen. Wanneer Michael zich realiseert dat hij gevangen zit in een crimineel complot, begint voor hem een race tegen de klok om het leven van zijn gezin en ook van zijn medepassagiers niet in gevaar te brengen.

Productiemaatschappij: Ombra Films, StudioCanal, The Picture Company

Cast & Regisseur

Liam Neeson

Michael MacCauley
Patrick Wilson

Alex Murphy
Sam Neill

Captain Hawthorne
Lee Nicholas Harris

Commuter (uncredited)
Jaume Serra

Regisseur
The Commuter poster