compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

The Holdovers

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van The Holdovers

Dominic Sessa (Angus) en Paul Giamatti (Paul Hunham)

Dominic Sessa (Angus) en Paul Giamatti (Paul Hunham)

Delen op facebook
The Holdovers
Nederlandse première: 11-1-2024
Verenigde Staten, 2023, 133 min,

In The Holdovers moet een chagrijnige geschiedenisleraar - tijdens de kerstvakantie in 1970 - op een afgelegen middelbare school op de campus toezicht houden. Na een paar dagen blijft er nog maar één leerling over: een lastige 18-jarige genaamd Angus en hoofdkok Mary - een Afro-Amerikaanse vrouw - wier eigen zoon onlangs in Vietnam is verdwaald. Deze onwaarschijnlijke kerstfamilie deelt twee zeer sneeuwrijke weken in New England en beginnen naar elkaar toe te groeien.

Bekijk bij:

meJane

The Holdovers trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor 5 Oscars in 2024.

Trailer van The HoldoversBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Holdovershttps://i1.ytimg.com/vi/kDlCQoC7A1I/hqdefault.jpg2023-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Alexander Payne en acteur Paul Giamatti werkten eerder samen aan Sideways (2004), wat resulteerde in een Oscar voor Beste Scenario (in de categorie bewerkte scenario) voor Alexander Payne en Jim Taylor en vier Oscar nominaties.

The Holdovers - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Holdovers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In The Holdovers, van de veelgeprezen regisseur Alexander Payne, moet een chagrijnige onderwijzer (Paul Giamatti) op een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie achterblijven op de campus om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan. Tegen de verwachting in vormt hij een band met een van de leerlingen een slimme onruststoker met problemen (debutant Dominic Sessa) en het hoofd van de schoolkeuken (DaVine Joy Randolph) die onlangs haar zoon verloren heeft in Vietnam.

Productiemaatschappij: CAA Media Finance, Miramax

Cast & Regisseur