compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

The Kill Room

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van The Kill Room

Uma Thurman (Patrice) en Samuel L. Jackson (Gordon)

Uma Thurman (Patrice) en Samuel L. Jackson (Gordon)

Delen op facebook
The Kill Room
Nederlandse première: 16-11-2023
Verenigde Staten, 2023, 98 min,

In The Kill Room bedenkt een geldwitwasser een truc om via een zieltogend galerie van Patrice, zwart geld te witten. Er wordt gehandeld in kunst van de fictieve kunstenaar - in werkelijkheid een huurmoordenaar - 'The Bagman', maar wanneer de kunst ineens goed gaat lopen, dreigen de geldwitwassers tegen de lamp te lopen en moet Patrice de situatie zien te managen.

Bekijk bij:

The Kill Room trailer en bijzonderheden

Uma Thurman speelt samen met haar dochter Maya Hawke in deze film, Maya was eerder met haar vader Ethan Hawke te zien in Revolver.

Trailer van The Kill RoomBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Kill Roomhttps://i1.ytimg.com/vi/aGQX9NspmCY/hqdefault.jpg2023-09-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Nicol Paone regisseerde Dinner with Friends (2020), This Is 40 (2012) en Funny People (2009).

Derde film met Uma Thurman en Samuel L. Jackson in de hoofdrol, na Pulp Fiction (1994) en Kill Bill: Vol. 2 (2004), beide van Quentin Tarantino.

The Kill Room - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Kill Room in de bioscoop

Wil je The Kill Room zien? Koop of huur de film hier:



Om zwart geld wit te wassen wordt een wordt kunst verhandeld van een onbekende kunstenaar via een zieltogend galerie, maar de kunstenaar wordt een hit.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Topacteurs Uma Thurman en Samuel L. Jackson zetten de kunstwereld op zijn kop in deze thriller vol donkere humor.

Kunsthandelaar Patrice Capullo (Uma Thurman) wordt door Gordon Davis (Samuel L. Jackson) benaderd om via haar slechtlopende kunstgalerie geld wit te wassen. Het enige probleem: ze heeft iets nodig dat ze kan verkopen. Als Davis ‘collega’ Reggie een schilderij maakt dat voor hoge prijs wordt verkocht, wordt de mysterieuze artiest onbedoeld een sensatie in de kunstwereld. Ondertussen ontdekt Patrice dat Reggie een huurmoordenaar is en wil ze zo snel mogelijk van hem af. Daarvoor moet ze alleen wel een gevaarlijk klusje opknappen op de kunstbeurs van Miami.

Productiemaatschappij: BKStudios, BondIt Media Capital (in association with), Bradley Pilz Productions, BUF, Cranium Entertainment, Idiot Savant Pictures, Slated (in association with), Such Content, Sucheta DreamWorks Productions [IND] (In Associati, Untitled Entertainment, Yale Productions

Cast & Regisseur

Nieuws over The Kill Room