compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

The Kindergarten Teacher

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Kindergarten Teacher

Maggie Gyllenhaal (Lisa Spinelli)

Maggie Gyllenhaal (Lisa Spinelli)

Delen op facebook
The Kindergarten Teacher
Nederlandse première: 15-11-2018
Verenigde Staten, 2018, 96 min,

Een kleuterjuf raakt geobsedeerd door het talent van één van haar leerlingen, ze is overtuigd dat hij een wonderkind is. Hoe meer zij zich wil inspannen voor het kind, hoe obsessiever haar gedrag wordt.

Bekijk bij:

NETFLIX

The Kindergarten Teacher trailer en bijzonderheden

Remake van een Israëlische film Haganenet (2014), die veel filmprijzen won. Regisseur Sara Colangelo won prijs voor beste regie tijdens de prestigieuze Sundance filmfestival.

Trailer van The Kindergarten TeacherBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Kindergarten Teacherhttps://i1.ytimg.com/vi/TrhlBnU_b7c/hqdefault.jpg2018-09-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Sara Colangelo maakte eerder de speelfilm "Little Accidents" (2014) die niet in Nederland is uitgebracht, de film was ook een remake van haar eigen korte film met dezelfde titel.
Actrice Maggie Gyllenhaal is vooral bekend van filmhuis speelfilms zoals Donnie Darko (2001) en Secretary (2002), maar maakt af en toe ook uitstapjes naar commerciëlere producties zoals The Dark Knight (2008) en White House Down (2013).

The Kindergarten Teacher - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Kindergarten Teacher in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Kindergarten Teacher zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een kleuterjuf raakt geobsedeerd door het talent van één van haar leerlingen, ze is overtuigd dat hij een wonderkind is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer de eenzame kleuterjuf Lisa (Maggie Gyllenhaal) ontdekt dat een vijfjarige leerling uit haar klas een bijzondere gave heeft, raakt ze gefascineerd door het kind en neemt ze hem onder haar hoede. Door haar verwoede pogingen het talent van het kind te ontwikkelen, komt ze in een neerwaartse spiraal terecht waarin goede bedoelingen een gevaarlijke obsessie dreigen te worden.

Productiemaatschappij: Farcaster Films (in association with), Imagination Park Entertainment (in association wit, Lunar Films, Manhattan Productions (in association with), Maven Pictures, PaperChase Films, PIA, Pie Films, Studio Mao (in association with)