compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Last Fight

The Last Fight

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

documentaire, filmhuis

Pitch van The Last Fight
The Last Fight: Marloes Coenen (Zichzelf)
The Last Fight: Marloes Coenen (Zichzelf)
Delen op facebook
The Last Fight
Nederlandse première: 8-2-2018
Nederland, 2018, 77 min,
Marloes Coenen staat al jaren aan de top van het kooivechten. Ze heeft hier alles voor over en betaalt al jaren zowel fysiek als psychische een zware tol. Nog een keer zal ze zich moeten oppompen voor een laatste gevecht: een titelgevecht voor het Amerikaanse Bellator Mixed Martial Arts.
trailer en bijzonderheden over The Last Fight
Marloes Coenen is 17 jaar actief geweest in de vechtsport en heeft sinds haar 19e meerdere titels gewonnen.
Aanloop van The Last Fight
TV-zender Spike maakte eerder een documentaire, getiteld 'Op Weg Naar De Wereldtitel'.
BioscoopAgenda van The Last Fight

The Last Fight in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Last Fight zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Marloes Coenen staat al 17 jaar aan de top van het Mixed Martial Arts. Ze moet zich nog eenmaal oppompen voor een titelgevecht.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een film over Marloes Coenen, één van de beste MMA-vechtsters ter wereld, die nog eenmaal alles moet geven om haar laatste titelgevecht te winnen. Zelfs als ze daarvoor de hoogste prijs moet betalen...

Marloes Coenen is een superster en pionier in de wereld van Mixed Martial Arts (MMA). Zij is in de herfst van haar carrière beland, maar dwingt zichzelf om nog voor een laatste keer voor een titelgevecht te gaan en wereldkampioen te worden. Regisseur Victor Vroegindeweij volgt haar gedurende de drie laatste maanden van haar carrière en toont de andere kant van de vaak ondoorgrondelijke vechtsport. Wat drijft een mens om een ander mens zo doelgericht tegen de grond te willen slaan? Hoe groot zijn de offers die Marloes moet brengen, hoeveel kan haar lichaam aan? En wacht haar aan het einde de triomf of de teleurstelling? The Last Fight is een intiem portret van een topsporter die nog één keer wil schitteren.
Met voice-over van Academy Award genomineerde Bruce Dern.