compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Last Outlaw

The Last Outlaw

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

western

Pitch van The Last Outlaw
Nadat een roofoverval op een bloedbad uitloopt en crimineel Graff wordt bedrogen door zijn eigen bende, besluit hij zich aan de kant van de wet te scharen. In zijn nieuwe hoedanigheid jaagt hij zijn vijanden op en schakelt ze één voor één uit.
Delen op facebook
The Last Outlaw
Nederlandse première: 2003
Verenigde Staten, 1994, 90 min,
bijzonderheden over The Last Outlaw
Hoofdrol van Mickey Rourke (Nine 1/2 Weeks, Rumble Fish). Rourke werd begin jaren '80 bekend door een bijrol in Body Heat van Lawrence Kasdan, een (toen) hedendaagse film noir. Daarna speelde hij een van de hoofdrollen in Diner, het regiedebuut van Barry Levinson. Rourke (Philip André Rourke, Schenectady, New York, 16 september 1950), groeide op in een getto in Miami. Hij had niet alleen een gevaarlijke uitstraling, hij was ook gevaarlijk, of in ieder geval vervelend. Zijn opaangepaste, gewelddadige gedrag zorgde ervoor dat er nog maar weinig studios waren die hem aan werk wilden helpen. Rourke had een passend antwoord op de dip in zijn carrière. Hij werd bokser. Na onder meer vier maal zijn neus te hebben gebroken, stopte Rourke met boksen op advies van zijn dokter en werd weer acteur. Sean Penn gaf hem een rol in The Pledge, Steve Buscemi in "Animal Factory".
Aanloop van The Last Outlaw
Geoff Murphy regisseerde ook Under Siege 2 (1995). Ook was hij als assistentregisseur betrokken bij The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) en The Lord of the Rings: The Return of the King (2003).
BioscoopAgenda van The Last Outlaw

The Last Outlaw in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Last Outlaw zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een ex-bandiet besluit, nadat hij verraden wordt door z'n makkers, om zich aan de kant van de wet te scharen. Hij jaagt daarna zijn voormalige vijanden op en schakelt ze één voor één uit.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen