compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

The Lost City of Z

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van The Lost City of Z

Charlie Hunnam (Col. Percival Fawcett)

Charlie Hunnam (Col. Percival Fawcett)

Delen op facebook
The Lost City of Z
Nederlandse première: 27-4-2017
Verenigde Staten, 2016, 140 min,

In het begin van de twintigste eeuw is Percy Fawcett er van overtuigd dat er ergens in de Amazone een oude stad moet zijn: El Dorado. De wetenschappelijke wereld neemt hem niet serieus maar Fawcett blijft zoeken: samen met zijn zoon maakt hij nogmaals de levensgevaarlijke reis.

Bekijk bij:

videolandNETFLIXAmazon Prime Video

The Lost City of Z trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Grann. Hij baseerde zijn boek op het leven van de echte Percy Fawcett.

Trailer van The Lost City of ZBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Lost City of Zhttps://i1.ytimg.com/vi/iKM8ccSu0PI/hqdefault.jpg2017-03-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De hoofdrol wordt gespeeld door Charlie Hunnam, die mensen kunnen kennen als Jax uit Sons of Anarchy.

The Lost City of Z - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Lost City of Z in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Lost City of Z zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX Amazon Prime Video

In het begin van de twintigste eeuw is Percy Fawcett er van overtuigd dat er ergens in de Amazone een oude stad moet zijn: El Dorado. De wetenschappelijke wereld neemt hem niet serieus maar Fawcett blijft zoeken. Met Charlie Hunnam.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Geregisseerd door James Gray (The Immigrant, Two Lovers, We Own the Night) vertelt deze boekverfilming het verhaal, dat gebaseerd is op waargebeurde feiten, van een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw.

Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt. Deze boekverfilming is geregisseerd door James Gray (The Immigrant, Two Lovers, We Own the Night) en vertelt het op waargebeurde feiten gebaseerde verhaal van een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw. De cast kent klinkende namen als Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Robert Pattinson (Cosmopolis), Tom Holland (Captain America: Civil War) en Sienna Miller (Foxcatcher). Het scenario is geschreven door David Grann en is gebaseerd op zijn gelijknamige boek De Verloren Stad Z.

Productiemaatschappij: Amazon Studios, Ascot Elite Entertainment Group, Bleecker Street Media, Cathay-Keris Films, Keep Your Head, MadRiver Pictures, MICA Entertainment, Plan B Entertainment, Sierra / Affinity

Cast & Regisseur

Robert Pattinson

Henry Costin
Sienna Miller

Nina Fawcett
Tom Holland

Jack Fawcett
Charlie Hunnam

Col. Percival Fawcett
Angus MacFadyen

James Murray
James Gray

Regisseur

Nieuws over The Lost City of Z