compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

The Lost Daughter

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Lost Daughter

Olivia Colman (Leda) en Dakota Johnson (Nina)

Olivia Colman (Leda) en Dakota Johnson (Nina)

Delen op facebook
The Lost Daughter
Nederlandse première: 16-12-2021
Griekenland, Verenigde Staten, 2021, 121 min,

In The Lost Daughter is de gescheiden Leda een lerares die zich evrijd voelt wanneer haar dochters bij hun vader gaan wonen. Ze besluit op vakantie te gaan aan zee, in een klein kustplaatsje in Zuid-Italië. Daar leiden triviale gebeurtenissen tot een meedogenloze confrontatie met een onrustig verleden.

Bekijk bij:

NETFLIX

The Lost Daughter trailer

Trailer van The Lost DaughterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Lost Daughterhttps://i1.ytimg.com/vi/xNq9YOfL0Zs/hqdefault.jpg2021-11-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van actrice Maggie Gyllenhaal bekend van Secretary (2002), The Dark Knight (2008), Crazy Heart (2009) en Frank (2014) als regisseur.

The Lost Daughter - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Lost Daughter in de bioscoop

Wil je The Lost Daughter zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

De strandvakantie van een vrouw neemt een duistere wending wanneer ze de problemen uit haar verleden onder ogen begint te zien.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tijdens een strandvakantie raakt Leda (Olivia Colman) geobsedeerd door een jonge moeder en haar dochter. Hun liefdevolle relatie en met name hun luidruchtige en intimiderende familie werken op haar zenuwen. Leda wordt overweldigd door duistere geheimen uit haar eigen verleden en heftige herinneringen aan het moederschap waar zij op jonge leeftijd mee te maken kreeg. Na een impulsieve actie belandt ze in de onheilspellende wereld van haar eigen geest, waar ze wordt gedwongen de keuzes die ze als jonge moeder heeft gemaakt en de gevolgen daarvan onder ogen te zien. Maggie Gyllenhaal maakt haar regiedebuut met een script dat is gebaseerd op de roman van Elena Ferrante. De cast van The Lost Daughter bestaat verder uit Dakota Johnson, Jessie Buckley, Ed Harris, Peter Sarsgaard, Paul Mescal en Dagmara Dominczyk.

Productiemaatschappij: Endeavor Content, Faliro House Productions, Pie Films, Samuel Marshall Productions

Cast & Regisseur