compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Mule

The Mule

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, misdaad, mysterie, thriller

Pitch van The Mule
The Mule: Clint Eastwood (Earl Stone)
The Mule: Clint Eastwood (Earl Stone)
Delen op facebook
The Mule
Nederlandse première: 7-3-2019
Verenigde Staten, 2018, 117 min,
Clint Eastwood speelt Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel.
trailer en bijzonderheden over The Mule
Clint Eastwood acteert in en regisseert deze film, naar verluid zijn laatste film.
Aanloop van The Mule
Clint Eastwood is bij de meeste mensen bekend van zijn harde rollen als Dirty Harry (1971), de laatste jaren bouwde hij gestaag aan oeuvre als regisseur met titels als The 15:17 to Paris (2018), Sully (2016), Gran Torino (2008) en The Bridges of Madison County (1995)

Bradley Cooper speelde ook in Guardians of the Galaxy (2014)
BioscoopAgenda van The Mule

The Mule in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Clint Eastwood speelt Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Hij doet het goed, zelfs zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en Earl een handlanger krijgt toegewezen. Hij is niet de enige die Earl in de gaten houdt; Earl staat ook op de radar van DEA-agent Colin Bates. Zelfs als zijn geldproblemen tot het verleden behoren, achtervolgen de fouten hem die hij in zijn verleden heeft gemaakt. Het is onzeker of hij zijn fouten op tijd kan rechtzetten, de autoriteiten en het drugskartel zitten hem op de hielen.