compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

The Mule

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Mule

Clint Eastwood (Earl Stone)

Clint Eastwood (Earl Stone)

Delen op facebook
The Mule
Nederlandse première: 7-3-2019
Verenigde Staten, 2018, 117 min,

Clint Eastwood speelt Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

The Mule trailer en bijzonderheden

Clint Eastwood acteert in en regisseert deze film, naar verluid zijn laatste film.

Trailer van The MuleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Mulehttps://i1.ytimg.com/vi/dM6ONk-QNYY/hqdefault.jpg2018-10-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Clint Eastwood is bij de meeste mensen bekend van zijn harde rollen als Dirty Harry (1971), de laatste jaren bouwde hij gestaag aan oeuvre als regisseur met titels als The 15:17 to Paris (2018), Sully (2016), Gran Torino (2008) en The Bridges of Madison County (1995)

Bradley Cooper speelde ook in Guardians of the Galaxy (2014)

Synopsis distributeur

Clint Eastwood speelt Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Hij doet het goed, zelfs zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en Earl een handlanger krijgt toegewezen. Hij is niet de enige die Earl in de gaten houdt; Earl staat ook op de radar van DEA-agent Colin Bates. Zelfs als zijn geldproblemen tot het verleden behoren, achtervolgen de fouten hem die hij in zijn verleden heeft gemaakt. Het is onzeker of hij zijn fouten op tijd kan rechtzetten, de autoriteiten en het drugskartel zitten hem op de hielen.

Productiemaatschappij: Bro, Imperative Entertainment, The Malpaso Company, Warner Bros.

Cast & Regisseur