compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 8-12 t/m 14-12
Film van de week!
MENU

The Quest for Tonewood

Voor alle leeftijden

Pitch van The Quest for Tonewood

Delen op facebook
The Quest for Tonewood
Nederlandse première: 16-9-2021
Nederland, Noorwegen, 2021, 83 min,

In The Quest for Tonewood is een gitaarbouwer geobsedeerd door het idee om een viool te maken, waarvan het geluid zo is dat het de muzikant die erop speelt betovert. Hiervoor is een speciale houtsoort nodig, die alleen in een Balkanbos voorkomt. Een muzikale zoektocht die net zo spannend is als een schattenjacht met hoge inzetten. Hij is vastbesloten het weer te vinden en er een viool van te maken voor de wereldberoemde violiste Janine Jansen.

Bekijk bij:

The Quest for Tonewood trailer

Trailer van The Quest for TonewoodBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Quest for Tonewoodhttps://i1.ytimg.com/vi/mb83PgD2Mz4/hqdefault.jpg2021-06-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Synopsis distributeur

The Quest for Tonewood is een avontuurlijke zoektocht in de wereld van de klassieke muziek.

In de bossen van de Balkan zou je esdoorns kunnen vinden die hun gewicht in goud waard zijn. Van dit magische hout zou je een muziekinstrument van onschatbare waarde kunnen maken: een viool zo prestigieus als een originele Stradivarius. Vioolbouwer Gaspar Borchardt heeft deze missie sinds hij als twintiger door Bosnië fietste en toen de meest perfecte boom vond die hij ooit gezien had. Hij kon het hout destijds niet meenemen, maar is vastbesloten het weer te vinden en er een viool van te maken voor de wereldberoemde violiste Janine Jansen. Gaat het Gaspar lukken die ultieme viool te maken? The Quest for Tonewood is een avontuurlijke zoektocht in de wereld van de klassieke muziek.

Productiemaatschappij: BALDR Film, Monday Production, Norsk Fjernsyn