compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Secret: Dare to Dream

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Secret: Dare to Dream

Katie Holmes (Miranda Wells)

Katie Holmes (Miranda Wells)

Delen op facebook
The Secret: Dare to Dream
Nederlandse première: 17-9-2020
Verenigde Staten, 2020, 106 min,

In The Secret: Dare to Dream worstelt een jonge weduwe om rond te komen. Ondanks dat ze een nieuwe vriend heeft lijkt zij negatieviteit aan te trekken. Dan verschijnt er Bray, een man die de filosofie aanhangt van positief denken, trekt positieve dingen aan. Langzaam aan laat Bray's boodschappen van hoop en dankbaarheid het leven van het gezin kenteren. Bray draagt echter een geheim met zich.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

The Secret: Dare to Dream trailer en bijzonderheden

Eerder was er het boek "The Secret" (2006), gevolgd door een boek, welk gebaseerd was op het boek The Science of Getting Rich (1910) van Wallace Wattles.

Trailer van The Secret: Dare to DreamBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Secret: Dare to Dreamhttps://i1.ytimg.com/vi/1NEYNtu1Mio/hqdefault.jpg2020-03-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Andy Tennant maakte eerder Fool's Gold (2008), Hitch (2005) en Sweet Home Alabama (2002).
Katie Holmes is bekend van Batman Begins (2005) en Don't Be Afraid of the Dark (2010), maar is vooral bekend van de tv-serie Dawson's Creek (1998).
Josh Lucas speelde recentelijk in Le Mans ‘66 (2019) en "The Guardian Angel" (2018).

The Secret: Dare to Dream - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Secret: Dare to Dream in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Secret: Dare to Dream zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

Een jonge weduwe (Katie Holmes) die moeite heeft om rond te komen, ontmoet een vreemdeling die een filosofie van positief denken aanhangt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De regisseur van Hitch en Sweet Home Alabama bewijst met The Secret: Dare To Dream dat dromen werkelijkheid kunnen worden, als je er maar in gelooft.

De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aan, die een helpende hand biedt. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen... The Secret: Dare To Dream is geïnspireerd op het boek wereldwijde fenomeen The Secret van Rhonda Byrne, waarvan wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Productiemaatschappij: Covert Media, Illumination Productions, Robert Cort Productions, Savvy Media Holdings, Shine Box Media Group, TRI G

Cast & Regisseur

Josh Lucas

Bray Johnson
Katie Holmes

Miranda Wells
Han Soto

Sang Vu
Andy Tennant

Regisseur