compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

The Story of My Wife

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van The Story of My Wife

Léa Seydoux (Lizzy), Gijs Naber (Captain Jakob Strr) en Louis Garrel (Dedin)

Léa Seydoux (Lizzy), Gijs Naber (Captain Jakob Strr) en Louis Garrel (Dedin)

Delen op facebook
The Story of My Wife
Nederlandse première: 28-7-2022
Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, 2021, 169 min,

In The Story of My Wife raakt een Nederlandse kapitein hotel-de-botel verliefd op de ongrijpbare Lizzy. Het spettert dat het knalt tussen de twee, maar dan lijkt jaloezie op de loer te liggen.

Bekijk bij:

meJane

The Story of My Wife trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor een Palme d'Or 2022.

Trailer van The Story of My WifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Story of My Wifehttps://i1.ytimg.com/vi/E6VoJtSylIA/hqdefault.jpg2023-08-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ildiko Enyedi regisseerde eerder A Testrl és Lélekrl (2017) en Simon Magus (1999).
Louis Garrel is bekend van Rifkin's Festival (2020), Little Women (2019), L'homme fidle (2018) en Les Chansons d'amour (2007).
Superster Léa Seydoux heeft zich als internationale ster definitief gevestigd dankzij No Time to Die (2020), The French Dispatch (2020), Zoe (2018) en Spectre (2015).
Gijs Naber hoort inmiddels tot de top van de Nederlandse acteurs en populair dankzij zijn rollen in Judas (2019), Redbad (2017), Tulipani (2017) en Aanmodderfakker (2014), deze film wordt zijn internationale overstap.

The Story of My Wife - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Story of My Wife in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Story of My Wife zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De Nederlandse kapitein sluit een weddenschap om met de eerste de beste vrouw die binnen komt lopen te trouwen en dan stapt de mysterieuze Lizzy naar binnen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Kapitein Jakob Strr sluit op een dag een weddenschap met een vriend af: hij zal trouwen met de eerste vrouw die over de drempel van het café stapt. Dan loopt de beeldschone Lizzy binnen. Het verloop van de ontmoeting tussen Jakob en Lizzy staat in de sterren geschreven, maar het romantische liefdesverhaal krijgt al snel een andere wending. Jakob vermoedt dat Lizzy hem ontrouw is. Hoewel er mooie zeetochten naar hem lonken, wordt hij volledig opgeslokt door allesbeheersende jaloezie.

Productiemaatschappij: Arte France Cinma, Dorje Film, Inforg-M&M Film Kft., Komplizen Film, Max, Moliwood Films srl, Paloalto Films, Pyramide Productions, Rai Cinema, WDR / Arte

Cast & Regisseur

Gijs Naber

Captain Jakob Strr
Romane Bohringer

Mme Lagrange
Ildiko Enyedi

Regisseur
The Story of My Wife poster