compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The White Crow

The White Crow

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van The White Crow

Oleg Ivenko (Rudolf Nureyev)

Oleg Ivenko (Rudolf Nureyev)

Delen op facebook
The White Crow
Nederlandse première: 11-4-2019
Frankrijk, Groot-Brittannië, 2018, 127 min,
Rudolf Noerejev is geboren met een bijzonder talent en hij werkt er hard aan om die te ontwikkelen, helaas woont hij in het verkeerde land en in het verkeerde tijdperk. Hij heeft het ook in zich om de grenzen op te zoeken.

The White Crow trailer en bijzonderheden

Noerejev was naast zijn verbintenis met Margot Fonteyn, ook bekend vanwege zijn vriendschap met Gore Vidal, Freddie Mercury, Jackie Kennedy Onassis, Mick Jagger, Liza Minnelli en Andy Warhol.
Trailer van The White CrowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The White Crowhttps://i1.ytimg.com/vi/VOf3Qd4--3Q/hqdefault.jpg2019-02-22

The White Crow - Bioscopen, Tijden & Tickets

The White Crow in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The White Crow zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Rudolf Noerejev is geboren met een bijzonder talent en hij werkt er hard aan om die te ontwikkelen, helaas woont hij in het verkeerde land en in het verkeerde tijdperk.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

The White Crow, geregisseerd door Ralph Fiennes, vertelt het waargebeurde verhaal van Rudolf Noerejev, een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde.

The White Crow, geregisseerd door Ralph Fiennes, vertelt het waargebeurde verhaal van Rudolf Noerejev, een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde. We zien hoe Noerejevs jeugd werd getekend door armoede in de Sovjet-stad Ufa en zijn opkomst als danser in Leningrad. Wanneer hij in het begin van de jaren ’60 reist naar Parijs, op dat moment het epicentrum van de Westerse cultuur, wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden door KGB-agenten wat leidt tot een ijzingwekkende confrontatie op de luchthaven van Le Bourget.

Productiemaatschappij: BBC Films, Magnolia Mae Films, Metalwork Pictures, Montebello Productions, Work in Progress

Cast & Regisseur

Louis Hofmann

Teja Kremke
Oleg Ivenko

Rudolf Nureyev
Ralph Fiennes

Regisseur