compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Thor

Thor

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

Pitch van Thor

Natalie Portman (Jane Foster) en Chris Hemsworth (Thor)

Natalie Portman (Jane Foster) en Chris Hemsworth (Thor)

Delen op facebook
Thor
Nederlandse première: 27-4-2011
Verenigde Staten, 2011, 130 min,
De arrogante Noorse god Thor wordt gedwongen op Aarde te leven bij de mensen. Daar leert hij wat het is om een echte held te zijn. Wanneer een oude, zeer gevaarlijke vijand met zijn duistere krachten de aarde probeert aan te vallen moet Thor laten zien wat hij waard is.

Thor trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de gelijknamige comic reeks van Marvel waar ook Spiderman, Iron Man, Captain America en de Hulk toebehoren.
Trailer van ThorBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Thorhttps://i1.ytimg.com/vi/JOddp-nlNvQ/hqdefault.jpg2011-04-27

Aanloop

Regisseur "Kenneth Branagh" is ook actief als acteur. Zo speelde hij in Valkyrie en in Wild Wild West. "Chris Hemsworth" zal ook de rol van Thor gaan spelen in The Avengers.

Recensies van Thor

Thor - Bioscopen, Tijden & Tickets

Thor in de bioscoop

Wil je Thor zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Marvelcomic verfilming over de arrogante Noorse god Thor. Hij wordt gedwongen op Aarde te leven bij de mensen. Daar leert hij wat het is om een echte held te zijn.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BUF, Digital Domain, Legacy Effects, Luma Pictures, Marvel Studios, Paramount Pictures, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)