compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Thunderbirds

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Thunderbirds

Thunderbirds 1

Thunderbirds 1

Delen op facebook
Thunderbirds
Nederlandse première: 29-7-2004
Verenigde Staten, 2004, 110 min,

2065. De Thunderbirds zijn net terug gekeerd op hun thuisbasis Thunderbird 5, als het ruimtestation zwaar wordt beschadigd door een meteorietenstorm. De storm blijkt echter geen toeval, maar een aanvalsplan te zijn van de internationale misdadiger 'The Hood' om de helden van hun eiland te verdrijven.

bijzonderheden

De beroemde high-tech poppenserie van Gerry Anderson uit de jaren '60, nu verfilmd zonder touwtjes. De <i> spin-off</i> film, "Thunderbirds Are Go", was al eerder gereleased in 1966.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jonathan Frakes - beter bekend als Commander William Riker uit Star Trek - regisseerde ook Star Trek: First Contact (1996), Star Trek: Insurrection (1998) en Clockstoppers (2002). Sir Ben Kingsley kreeg een Oscar voor zijn rol in Ghandi Saber. Bill Paxton speelde ook in Apollo 13, Twister en Resistance (2003).

Thunderbirds - Bioscopen, Tijden & Tickets

Thunderbirds in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Thunderbirds zien? Koop of huur de film hier:2065. De thuisbasis Thunderbird 5 wordt beschadigd door een meteorietenstorm. Het blijkt een aanval van de internationale crimineel 'The Hood' te zijn!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Tracy Films Ltd., Working Title Films

Cast & Regisseur

Ben Kingsley

The Hood
Bill Paxton

Jeff Tracy
Brady Corbet

Alan Tracy
Sophia Myles

Lady Penelope