compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Titanic

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Titanic

Kate Winslet (Rose DeWitt Bukater)

Kate Winslet (Rose DeWitt Bukater)

Delen op facebook
Titanic
Nederlandse première: 8-2-2023
Verenigde Staten, 1997, 195 min,

Aan boord van de Titanic wordt de welgestelde Rose hartstochtelijk verliefd op de arme Jack. Hun geheime relatie zal door de buitenwereld nooit worden geaccepteerd. Pas wanneer schatzoeker Bill in 1997 op zoek gaat naar de Titanic, komt de waarheid van hun liefdesdrama boven water.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Titanic trailer en bijzonderheden

De film is in het kader van haar 25e verjaardag opnieuw in de bioscopen uitgebracht in 2023.
Op het moment van productie de duurste ooit. Herhaaldelijk werden alle deadlines overschreden. Meteen na de premières waren de critici lyrisch. In onze eigen sneak preview en in het filmforum werd de film met veel superlatieven omschreven.

Trailer van TitanicBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Titanichttps://i1.ytimg.com/vi/PFkEZ83SVN0/hqdefault.jpg2023-01-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

James Cameron maakte eerder o.a. ook The Terminator (1984), Aliens (1986), The Abyss (1989), Terminator 2: Judgment Day (1991) en True Lies (1994).

Recensies van Titanic

Titanic - Bioscopen, Tijden & Tickets

Titanic in de bioscoop

Wil je Titanic zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Rose Dawson wordt gedwongen te trouwen. Tijdens een tocht op de Titanic besluit ze zelfmoord te plegen. Ze wordt gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ter ere van het 25-jarig jubileum, wordt een geremasterde versie van James Cameron's multi-Academy Award®-winnende Titanic opnieuw uitgebracht in bioscopen in 3D en High Frame Rate. Met een cast onder leiding van Oscar®-winnaars Leonardo DiCaprio en Kate Winslet is de film een epische romance vol actie die zich afspeelt tegen de noodlottige eerste reis van de "onzinkbare" Titanic, destijds het grootste bewegende object ooit gebouwd.
Titanic won een recordaantal van 11 Academy Awards®, waaronder die voor Best Picture, Best Director, Best Cinematography, Best Film Editing, Best Art Direction-Set Direction, Best Costume Design, Best Original Dramatic Score, Best Original Song, Best Sound, Best Sound Effects Editing en Best Visual Effects. Bij de eerste release in 1997 werd de film wereldwijd de nummer 1 in de box office en is momenteel de op twee na hoogst verdienende film wereldwijd.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, Lightstorm Entertainment, Paramount Pictures

Cast & Regisseur

Kate Winslet

Rose DeWitt Bukater
Bill Paxton

Brock Lovett
Frances Fisher

Ruth Dewitt Bukater
Billy Zane

Caledon 'Cal' Hockley
James Cameron

Regisseur