compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Titanic

Titanic

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

drama, romantiek

Pitch van Titanic
Kate Winslet (Rose DeWitt Bukater)
Kate Winslet (Rose DeWitt Bukater)
Delen op facebook
Titanic
Nederlandse première: 5-4-2012
Verenigde Staten, 1997, 194 min,
Aan boord van de Titanic wordt de welgestelde Rose hartstochtelijk verliefd op de arme Jack. Hun geheime relatie zal door de buitenwereld nooit worden geaccepteerd. Pas wanneer schatzoeker Bill in 1997 op zoek gaat naar de Titanic, komt de waarheid van hun liefdesdrama boven water.
trailer en bijzonderheden over Titanic
Op het moment van productie de duurste ooit. Herhaaldelijk werden alle deadlines overschreden. Meteen na de premières waren de critici lyrisch. In onze eigen sneak preview en in het filmforum werd de film met veel superlatieven omschreven.
Aanloop van Titanic
James Cameron maakte eerder o.a. ook The Terminator (1984), Aliens (1986), The Abyss (1989), Terminator 2: Judgment Day (1991) en True Lies (1994).
Recensies van Titanic
BioscoopAgenda van Titanic

Titanic in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Titanic zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 39 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Rose Dawson wordt gedwongen te trouwen. Tijdens een tocht op de Titanic besluit ze zelfmoord te plegen. Ze wordt gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen