compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Todos lo saben

Todos lo saben

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, filmhuis

Pitch van Todos lo saben
Delen op facebook
Todos lo saben
Nederlandse première: 4-10-2018
Frankrijk, Italië, Spanje, 2018, 132 min,
Tijdens een huwelijksfeest ontdekken de ouders van een gezin dat speciaal uit Argentinë is overgekomen dat hun dochter verdwenen is. Geheimen en oude liefdes steken de kop op, wanneer de moeder op zoek gaat.
trailer en bijzonderheden over Todos lo saben
De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.
Aanloop van Todos lo saben
Penélope Cruz heeft een Oscar ontvangen voor haar rol in Vicky Cristina Barcelona (2008) en Javier Bardem voor zijn rol in No Country for Old Men (2007). Films van regisseur Asghar Farhadi wonnen eerder Oscars: A Separation (2011) en The Salesman (2016).
BioscoopAgenda van Todos lo saben

Todos lo saben in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Todos lo saben zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Oscarwinnaars Penélope Cruz en Javier Bardem spelen onder regie van tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi in het familiedrama van een verdwenen dochter tijdens een huwelijksfeest.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Todos lo saben (Everybody Knows), met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, is een spannende film waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind.

Todos lo saben (Everybody Knows), met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, is een spannende film waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind. Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura's dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z'n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven. Todos lo saben is de nieuwe film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman). De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.