compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 40 6-10 t/m 12-10
Film van de week!
MENU

Top Gun: Maverick

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Top Gun: Maverick

Delen op facebook
Top Gun: Maverick
Nederlandse première: 26-5-2022
Verenigde Staten, 2020, 131 min,

In Top Gun: Maverick heeft Pete Mitchel al dertig jaar promotie weten te voorkomen, zodat hij mag blijven vliegen. Hij staat bekend als een van de beste testpiloten van de marine: een buitenbeentje. Zijn toekomst wordt onzeker en hij moet zijn angsten onder ogen komen, wanneer hij op zijn gevaarlijkste missie ooit gaat.

Bekijk bij:

Top Gun: Maverick trailer en bijzonderheden

Tom Cruise stond er op dat er geen CGI en groene schermen werden gebruikt, zelfs de close-up cockpitbeelden worden tijdens echte vliegmanoeuvres gefilmd. Een groot deel van de cast moest G-force-trainingssessies ondergaan om aan de fysieke eisen te kunnen voldoen tijdens de vluchten.
De deelname van Val Kilmer - als Tom "Iceman" Kazansky - moest wel getrukeerd worden omdat hij niet verstaanbaar kan praten wegens keelkanker.

Trailer van Top Gun: MaverickBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Top Gun: Maverickhttps://i1.ytimg.com/vi/yIk-P4jMcfk/hqdefault.jpg2022-04-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Joseph Kosinski regisseerde eerder Only the Brave (2017), Oblivion (2013) en Tron: Legacy (2010).
Tom Cruise speelde de rol van Pete Mitchel in Top Gun (1986), recenteijk was Cruise te zien in Mission: Impossible - Fallout (2018), Jack Reacher: Never Go Back (2016), Edge of Tomorrow (2014) en Oblivion (2013).
Miles Teller was eerder te zien in Only the Brave (2017), The Divergent Series: Allegiant (2016) en Fantastic Four (2015).

Top Gun: Maverick - Bioscopen, Tijden & Tickets

Top Gun: Maverick in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

Productiemaatschappij: Jerry Bruckheimer Films, Paramount Pictures, Sky

Nieuws over Top Gun: Maverick