compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 8-6 t/m 14-6
Film van de week!
MENU

Transformers: The Last Knight

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Transformers: The Last Knight

Mark Wahlberg (Cade Yeager)

Mark Wahlberg (Cade Yeager)

Delen op facebook
Transformers: The Last Knight
Nederlandse première: 22-6-2017
Verenigde Staten, 2017, 151 min,

De mensheid leeft op voet van oorlog met de Transformers; één van kan maar blijven voortbestaan. Optimus Prime lijkt verdwenen. De toekomst van de wereld ligt in de handen van Cade Yeager, Bumblebee en een aantal van hun vrienden. Ze moeten op zoek naar de verborgen geschiedenis van de Transformers op aarde.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Transformers: The Last Knight trailer en bijzonderheden

Na de vierde film zei Michael Bay dat hij geen vijfde Transformersfilm ging maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Hij zegt wel nogmaals dat hij hierna geen Transformers film meer gaat regisseren.

Trailer van Transformers: The Last KnightBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Transformers: The Last Knighthttps://i1.ytimg.com/vi/xLLisA_DjqE/hqdefault.jpg2017-05-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mark Wahlberg keert terug als Cade Yeager. Dit is de tweede keer dat hij deze rol speelt. In de eerste drie Transformers werd de mannelijke hoofdrol gespeeld door "Shia LeBoeuf".

Transformers: The Last Knight - Bioscopen, Tijden & Tickets

Transformers: The Last Knight in de bioscoop

Synopsis distributeur

In de spectaculaire nieuwe actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog.

In de spectaculaire nieuwe actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Verder o.a. Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro, Stanley Tucci en John Goodman als de stem van Hound. Geregisseerd door Michael Bay.

Productiemaatschappij: Aerial Camera Systems (ACS), Audiolink Radio Communications, Hasbro, Industrial Light & Magic (ILM), Paramount Pictures, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Mark Wahlberg

Cade Yeager
John Turturro

Agent Simmons
Josh Duhamel

Lt. Colonel William Lennox
Michael Bay

Regisseur

Nieuws over Transformers: The Last Knight