compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Transsiberian

Transsiberian

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweld

Pitch van Transsiberian

Delen op facebook
Transsiberian
Nederlandse première: 19-2-2009
Duitsland, Groot-Brittannië, Litouwen, Spanje, 2008, 111 min,
Tijdens een treinreis over de Trans-Syberische spoorlijn van China naar Moskou komt een Amerikaans koppel een paar mysterieuze reizigers tegen. De reis wordt hierna een bloedstollende achtervolging die in het teken staat van verraad en moord.
Trailer van TranssiberianBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Transsiberianhttps://i1.ytimg.com/vi/_5MUTPx_SIY/hqdefault.jpg2009-02-19

Aanloop

Recensies van Transsiberian

Transsiberian - Bioscopen, Tijden & Tickets

Transsiberian in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Transsiberian zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tijdens een treinreis over de Trans-Syberische spoorlijn van China naar Moskou komt een Amerikaans koppel een paar mysterieuze reizigers tegen. De reis wordt hierna een bloedstollende achtervolging die in het teken staat van verraad en moord. Van de regisseur van maakte eerder The Machinist en Session 9.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Audio Visual Enterprises, Castelao Producciones, Enlight Pictures, Filmax Group, First Look International, Future Films Ltd., Lietuvos Kinostudija, Scout Productions, Telecinco Cinema, Universum Film (UFA)

Huidige prijsvraag