compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU

Trolls World Tour

Pitch

Trolls World Touris het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) een grote ontdekking...
Delen op facebook
Trolls World Tour
Nederlandse première: 14-10-2020
Verenigde Staten, 2020,

Trolls World Tour trailer

Trailer van Trolls World TourBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Trolls World Tourhttps://i1.ytimg.com/vi/69lVyVlXdto/hqdefault.jpg2020-03-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Trolls World Tour - Bioscopen, Tijden & Tickets

Trolls World Tour in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Trolls World Touris het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.
In de originele versie met de stemmen van o.a.: Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Kunal Nayyar, Ozzy Osbourne, Anderson .Paak, Anthony Ramos, Sam Rockwell, Betsy Sodaro, Karan Soni, Kenan Thompson, Charlyne Yi, George Clinton en Mary J. Blige.

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation

Cast & Regisseur