compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Turning Red

Pitch

In Disney en Pixars geheel nieuwe originele speelfilm Turning Red, verandert de 13-jarige Mei Lee in een reuzenpanda als ze te opgewonden raakt (wat voor een tiener praktisch altijd is).
Delen op facebook
Turning Red
Nederlandse première: 9-3-2022
Canada, Verenigde Staten, 2022,

Bekijk bij:

Disney+

Turning Red trailer

Trailer van Turning RedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Turning Redhttps://i1.ytimg.com/vi/MSGtMmJtxxo/hqdefault.jpg2021-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Turning Red - Bioscopen, Tijden & Tickets

Turning Red in de bioscoop

Wil je Turning Red zien? Koop of huur de film hier:


Disney+


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Disney en Pixars Turning Red focust zich op Mei Lee (Rosalie Chiang), een zelfverzekerd, ietwat onhandig 13-jarig meisje, die in tweestrijd staat tussen haar moeders plichtsgetrouwe dochter blijven en de chaos volgen van jongvolwassen zijn. Haar beschermende, zo niet enigszins verstikkende moeder, Ming (Sandra Oh), is nooit ver van haar dochter verwijderd - een lastige realiteit voor de tiener. En alsof de veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam niet genoeg zijn, verandert ze wanneer ze te opgewonden raakt (wat praktisch Altijd is), plotseling, 'poef' in een gigantische rode panda! Geregisseerd door Academy Award® winnaar Domee Shi (Pixar short "Bao") en geproduceerd door Lindsey Collins, zal Turning Red op 11 maart 2022 in de bioscoop verschijnen.

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur