compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Under the Skin

Under the Skin

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

drama, filmhuis, science fiction

Pitch van Under the Skin
Delen op facebook
Under the Skin
Nederlandse première: 16-10-2014
Groot-Brittannië, 2013, 108 min,
Scarlett Johansson is een alien die op aarde leeft als de mooie Laura. Op het platteland van Schotland verleidt zij mannen om haar honger te stillen. Als ze een man ontmoet met een zeldzame gezichtsafwijking wordt ze zich steeds meer bewust van haar eigen lichaam.
trailer en bijzonderheden over Under the Skin
Door gebruik te maken van speciale handgemaakte camera's konden de filmmakers deze overal inbouwen en onzichtbaar houden voor het publiek. Enkele straatscènes zijn hiermee opgenomen in echte straten met nietsvermoedende mensen, die hoofdrolspeelster Scarlett Johansson niet herkenden. Zij moest steeds improviseren om het verhaal intact te houden.
Aanloop van Under the Skin
Scarlett Johansson wordt wereldwijd beschouwt als een van de mooiste vrouwen ter wereld. We zien haar in 2014 in meer dan drie films voorbij komen.
BioscoopAgenda van Under the Skin

Under the Skin in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Under the Skin zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Laura is een alien die als mens op aarde leeft. Op het platteland van Schotland verleidt zij mannen om haar honger te stillen. Als ze een man ontmoet met een zeldzame gezichtsafwijking wordt ze zich steeds meer bewust van haar eigen lichaam. Met Scarlett Johansson.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen