compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Unlocked

Unlocked

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

actie, thriller

Pitch van Unlocked
Delen op facebook

Unlocked op TV

maandag 25-11-2019, 20:30 op RTL7
Unlocked
Nederlandse première: 4-5-2017
Groot-Brittannië, 2016, 98 min,
Alice Racine, gespeeld door Noomi Rapace, werkt voor de CIA en door misleiding speelt zij informatie door aan terroristen. Hierdoor wordt een aanslag in Londen mogelijk en Alice moet samenwerken met een MI-5 agent (Orlando Bloom) om dit te voorkomen.
Unlocked trailer en bijzonderheden
Deze film is al in 2014 opgenomen. De film komt nu eindelijk uit.
Aanloop
Noomi Rapace kennen we van haar rol in de Millenium-films en Prometheus. Er komen in de toekomst veel projecten met haar uit.
Unlocked - Bioscopen, Tijden & Tickets

Unlocked in de bioscoop

Unlocked op TV

maandag 25-11-2019, 20:30 op RTL7
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Unlocked zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Alice Racine werkt voor de CIA en door misleiding speelt zij informatie door aan terroristen. Hierdoor wordt een aanslag in Londen mogelijk en Alice moet samenwerken met een MI-5 agent. Met Noomi Rapace en Orlando Bloom.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Nadat Alice Racine (Noomi Rapace) een terroristische aanslag in Parijs heeft overleefd legt ze haar werk als CIA-agent neer. Tegen haar eigen wil in wordt ze weer opgeroepen, ditmaal om een terreurverdachte te ondervragen. Tijdens het verhoor komt Alice erachter dat ze erin is geluisd en zonder het te weten heeft ze geheime informatie verschaft aan gevaarlijke terroristen. In een bloedstollende race tegen de klok moet ze een chemische aanval op Londen zien te voorkomen.