compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU

Uzak

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

Yusuf komt naar Istanbul in de hoop op een beter leven. Hij vindt onderdak bij een verre verwant. Deze Mahmut realiseert zich hierdoor dat zijn leven en idealen erg ver van elkaar verwijderd zijn geraakt. Hij probeert van zijn gast af te komen.
Delen op facebook
Uzak
Nederlandse première: 26-2-2004
Turkije, 2002, 109 min,

bijzonderheden

De hoofdrolspelers Muzaffer Ozdemir en de inmiddels overleden Mehmet Emin Toprak, werden onderscheiden als beste acteur op het filmfestival van Cannes 2003. 'Uzak' is Turks voor 'Afstand'.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Turkse filmmaker Nuri Bilge Ceylan werd in 2002 in eigen land al uitgebreid geroemd voor zijn film 'Uzak'. Op nationale filmfestivals in Antalya en in Ankara werd de film in diverse categoriën bekroond. Ceylan regisseerde ook The Town (1998) en "Clouds of May" (1999).

Recensies van Uzak

Uzak - Bioscopen, Tijden & Tickets

Uzak in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Uzak zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Yusuf komt naar Istanbul in de hoop op een beter leven. Hij vindt onderdak bij een verre verwant, maar die probeert van hem af te komen.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: NBC Ajans, NBC Film