compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Vai e Vem

****0
Waardering: 4/5

Come and Go

Pitch

Weduwnaar João heeft alleen nog een zoon die gevangen zit en leidt een teruggetrokken leven. Wanneer de zoon vrijkomt zorgen de grote verschillen tussen beiden voor een aantal vreemde gebeurtenissen en wordt de crimineel in de oude man wakker.
Delen op facebook
Vai e Vem
Frankrijk, Portugal, 2003, 179 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De laatste film van de eigenzinnige Portugese meester, die in februari 2003 overleed. João César Monteiro behoorde tot dat zeldzame ras van cineasten die in staat zijn een film tot in alle vezels met hun eigen persoonlijkheid, hun eigen smaak en hun eigen eigenaardigheden te doordrenken. Schaamteloos, maar met een 19e-eeuwse deftigheid, etaleerde hij zijn vrolijke erotische perversiteiten. Niemand was dan ook beter in staat dan hijzelf om in zijn films de hoofdrol, altijd een alter ego van hemzelf, te spelen.

Vai e Vem - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vai e Vem in de bioscoop

Wil je Vai e Vem zien? Koop of huur de film hier:Wanneer João's zoon vrijkomt zorgen de grote verschillen tussen hen voor een aantal vreemde gebeurtenissen, en wordt de crimineel in de oude man wakker.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: arte France Cinéma, Centre National de la Cinématographie (CNC), Gémini Films, Instituto do Cinema, Audiovisual e Multimédia, Madragoa Filmes, Radiotelevisão Portuguesa (RTP)

Cast & Regisseur

José Mora Ramos

M. Zé Aniceto
Rita Pereira Marques

Adriana/Urraca
Ligia Soares

Narcisa (as Lígia Soares)
Vai e Vem poster