compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 9-5 t/m 15-5
Film van de week!
MENU

Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL)

Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL) filmstill

Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL) filmstill

Delen op facebook
Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL)
Nederlandse première: 24-4-2024
Canada, Duitsland, 2023, 82 min,

In Vlindervrienden en het Grote Avontuur kan de dappere vlinder Patrick niet vliegen, maar dat weerhoudt hem er niet van om te dromen mee te gaan op de grote vlinderreis en verstopt zich in een plantenkar om zijn droom waar te maken. Samen met de rups Martin en de vlinder Jennifer begint hij aan een avontuur en wordt Patrick gedwongen zijn eigen angsten onder ogen te zien en tegenslagen te overwinnen.

Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL) trailer en bijzonderheden

's Werelds eerste CGI-film speciaal ontworpen voor ScreenX-theaters, in zo'n theater wordt er 270 graden beeld aangeboden door ook op de zijkanten van de zaal te projecteren, dus extreem breed.

Trailer van Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL)https://i1.ytimg.com/vi/uM8oCoQIv40/hqdefault.jpg2024-01-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vlindervrienden en het Grote Avontuur (NL) in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen. Niet voor niks luidt het gezegde ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’.

Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een hartverwarmend verhaal over de moedige, maar onhandige éénvleugelige, vlinder Patrick. Wanneer Patrick niet deel mag nemen aan het jaarlijks vlinderavontuur - de migratie van de monarchvlinder - verstopt hij zich in een trailer om toch mee te kunnen. Samen met de hulp van zijn beste vriend, de klungelige rups Marty, en Jennifer, een vlinder met hoogtevrees, wordt Patrick een onwaarschijnlijke held. Tijdens dit bijzonder avontuur moet Patrick zijn (vlieg)angsten onder ogen zien en zijn unieke eigenschappen omarmen, terwijl hij ook nog te maken krijgt met drie kwaadaardige vogels die uit zijn op wraak. Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen. Niet voor niks luidt het gezegde ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’.

Productiemaatschappij: CarpeDiem Film & TV, Ulysses