compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Walk of Shame

Walk of Shame

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

komedie

Pitch van Walk of Shame
Elizabeth Banks (Meghan Miles)
Elizabeth Banks (Meghan Miles)
Delen op facebook
Walk of Shame
Nederlandse première: 22-5-2014
Verenigde Staten, 2014, 95 min,
Meghan wordt afgewezen als vaste nieuwslezeres bij het TV-station waar ze werkt. Om de pijn te verzachten gaat ze flink stappen. De volgende dag wordt ze met een flinke kater wakker naast een onbekende man. Dan krijgt ze bericht dat ze alsnog kans maakt op de baan. Ze moet zonder geld en telefoon naar de andere stad zien te komen in niets minder dan een felgeel cocktailjurkje.
trailer en bijzonderheden over Walk of Shame
Walk of Shame is een Amerikaanse uitdrukking die de schaamte beschrijft als je de dag na een heet avontuur terug naar huis moet lopen.
Aanloop van Walk of Shame
Hoofdrolspeler Elizabeth Banks kennen we van haar rol in The Hunger Games. Ook zagen we haar in Zack and Miri Make a Porno.
BioscoopAgenda van Walk of Shame

Walk of Shame in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Walk of Shame zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Meghan wordt afgewezen als vaste nieuwslezeres bij het TV-station waar ze werkt. Om de pijn te verzachten gaat ze flink stappen. De volgende dag krijgt ze bericht dat ze alsnog kans maakt op de baan. Ze moet zonder geld en telefoon naar de andere stad zien te komen in niets minder dan een felgeel cocktailjurkje. Met Elizabeth Banks.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen