compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Walk with Me

Walk with Me

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

documentaire, filmhuis

Pitch van Walk with Me
Walk with Me: Thich Nhat Hanh
Walk with Me: Thich Nhat Hanh
Delen op facebook
Walk with Me
Nederlandse première: 28-9-2017
Groot-Brittannië, 2017, 94 min,
In een periode van drie jaar wordt de boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh gevolgd. Met zijn monniken en nonnen woont hij in een gemeenschap in Zuid-Frankrijk. Ze leven door zonder aardse bezittingen en houden zich volledig bezig met mindfullness.
trailer en bijzonderheden over Walk with Me
De voice-over van deze film is ingesproken door de bekende acteur Benedict Cumberbatch.
Aanloop van Walk with Me
Regisseur "Marc J. Francis" maakte meerdere documentaires waaronder Black Gold (2006), een documentaire over koffie.
Synopsis distributeur
Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat

Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht. Als spiritueel leider woont hij nu in Plum Village, een leefgemeenschap in rustiek Zuid-Frankrijk, waar hij samen met andere zen-boeddhistische monniken en -nonnen mindfulness tot een wereldwijd fenomeen heeft doen uitgroeien. Walk With Me biedt een nooit eerder vertoonde toegang in deze gemeenschap. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd en komen existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd worden aan bod in hun zoektocht naar acceptatie. Treed binnen in een wereld van bewustwording.