compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Wederopbouw Kunst en Ambacht Hengelo

festival

Pitch

In dit filmfestival over “Kunst & ambacht in de Wederopbouw worden wel 12 films vertoond. Het filmprogramma is in drie delen verdeeld: ambacht, kunst & ambacht en kunst.
Delen op facebook
Wederopbouw Kunst en Ambacht Hengelo
2021,

bijzonderheden

Het programma begint met een filmpje over Hengelo in 1962 om in de stemming te komen. Er worden verder oude films vertoond van direct na de oorlog en nieuwe films die speciaal voor dit programma zijn gemaakt. De film over de wandschilderingen in de schacht van de stadhuistoren is zo’n nieuwe film. De kunstenaar Piet Verberne vertelt hoe alles is gegaan. De oude films gaan o.a. over het brouwen van Hengelo Bier, de bedrijfsbrandweer van de Heemaf en de herdenking bij Stork van de oorlog en van 80 jaar Stork. Ook de prachtige wederopbouwkunst in de St. Lambertusbasiliek komt in beeld.
Er worden bijzondere beelden vertoond in een heel afwisselend programma.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wederopbouw Kunst en Ambacht Hengelo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wederopbouw Kunst en Ambacht Hengelo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wederopbouw Kunst en Ambacht Hengelo zien? Koop of huur de film hier:In dit filmfestival over “Kunst & ambacht in de Wederopbouw worden wel 12 films vertoond. Het filmprogramma is in drie delen verdeeld: ambacht, kunst & ambacht en kunst.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series