compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Werner Herzog - Radical Dreamer

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Werner Herzog - Radical Dreamer

Delen op facebook
Werner Herzog - Radical Dreamer
Nederlandse première: 8-6-2023
Duitsland, Verenigd Koninkrijk, 2022, 90 min,

Wie de man, de regisseur en zijn omgeving wil leren kennen, zal veel plezier beleven aan Thomas von Steinackers portret van Werner Herzog, "de laatste Duitse Romanticus", met onder andere Nicole Kidman, Robert Pattinson, Christian Bale, Patti Smith, Volker Schlöndorff en Wim Wenders.

Werner Herzog - Radical Dreamer trailer

Trailer van Werner Herzog - Radical DreamerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Werner Herzog - Radical Dreamerhttps://i1.ytimg.com/vi/yAZQ7yUzCLI/hqdefault.jpg2023-06-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Werner Herzog - Radical Dreamer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Werner Herzog - Radical Dreamer in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Werner Herzog - Radical Dreamer zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wie de man, de regisseur en zijn omgeving wil leren kennen, zal veel plezier beleven aan Thomas von Steinackers portret van Werner Herzog, "de laatste Duitse Romanticus". Werner Herzog is een fenomeen, regisseur van onvergetelijke klassiekers over kleine mensen met grootse verlangens, filmer die steeds de macht van de natuur over de mens benadrukt, cultfiguur. Thomas von Steinacker filmde een indringend portret.
Z’n eerste (korte) film maakte hij in 1962 – met een van de Münchense filmacademie gestolen camera - , zijn nieuwste productie staat alweer op stapel. Werner Herzog (1942) gaat tot zijn laatste snik door met filmen, en wat hem daartoe drijft probeert Von Steinacker te vangen in zijn portret van een fenomeen. Met interviews met collega-regisseurs als Chloé Zhao, Neue Deutsche Film-generatiegenoten Volker Schlöndorff en Wim Wenders, aangevuld met gesprekken met Herzogs echtgenote Lena en acteurs als Nicole Kidman en Christian Bale, met – verrassend – performer Patti Smith ook in de rij geïnterviewden. Deze film is onderdeel van het filmprogramma bij de tentoonstelling ‘Werner Herzog – The Ecstatic Truth’, van 18 juni t/m 1 oktober 2023 in Eye Filmmuseum.

Productiemaatschappij: 3B-Produktion, Real Fiction Filmverleih, Spring Films