compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > What Men Want

What Men Want

**1/200
Waardering: 2.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

fantasy, komedie, romantiek

Pitch van What Men Want
What Men Want filmstill
What Men Want filmstill
Delen op facebook
What Men Want
Nederlandse première: 14-3-2019
Verenigde Staten, 2019, 117 min,
Ali David is een succesvolle vrouwelijke sportagent die het op moet nemen tegen haar mannelijke collega’s. Wanneer ze ,door een ontmoeting met een paragnost, de kracht krijgt om mannen hun gedachten te lezen. Begint ze haar collega's te slim af te zijn.
trailer en bijzonderheden over What Men Want
De film is een remake die los is gebaseerd op What Women Want (2000) met Mel Gibson.
Aanloop van What Men Want
Adam Shankman regisseerde ook Hairspray (2007)

Hoofdrol speelster Taraji P. Henson speelde ook in The Karate Kid (2010)
BioscoopAgenda van What Men Want

What Men Want in de bioscoop

Synopsis distributeur
Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld.

Wat mannen denken is geen geheim meer. Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel. Verder met o.a. Tracy Morgan, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey, Josh Brener, Tamala Jones, Phoebe Robinson, Max Greenfield, Jason Jones, Brian Bosworth, Chris Witaske en Erykah Badu. What Men Want is de nieuwe komedie van regisseur Adam Shankman (Hairspray) en producenten Will Packer en James Lopez (Girls Trip).