compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU

What We Do in the Shadows

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van What We Do in the Shadows

Jemaine Clement (Vladislav), Taika Waititi (Viago), Ben Fransham (Petyr), Jonathan Brugh (Deacon), Cori Gonzalez-Macuer (Nick) en Rhys Darby (Anton, werewolf)

Jemaine Clement (Vladislav), Taika Waititi (Viago), Ben Fransham (Petyr), Jonathan Brugh (Deacon), Cori Gonzalez-Macuer (Nick) en Rhys Darby (Anton, werewolf)

Delen op facebook
What We Do in the Shadows
Nederlandse première: 18-12-2014
Nieuw-Zeeland, 2014, 86 min,

De vampieren Vladislav, Deacon en Viago proberen buiten hun onsterfelijkheid toch het leven van een normale sterveling te leiden maar dat is lastiger dan verwacht. Als er per ongeluk een nieuwe vampier bijkomt maken ze kennis met het leven in de 21e eeuw.

What We Do in the Shadows trailer en bijzonderheden

Taika Cohen en Jemaine Clement hebben de regie in handen, maar spelen zelf ook in de film. Taika Cohen speelt Viago en Jemaine Clement speelt Vladislav.

Trailer van What We Do in the ShadowsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film What We Do in the Shadowshttps://i1.ytimg.com/vi/hMDTV3kzANA/hqdefault.jpg2014-11-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Taika Cohen en Jemaine Clement zijn voornamelijk acteurs, maar hebben bijvoorbeeld ook wat tv-series geproduceerd en geregisseerd. Jemaine heeft ook een muzikale achtergrond.

What We Do in the Shadows - Bioscopen, Tijden & Tickets

What We Do in the Shadows in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je What We Do in the Shadows zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vladislav, Deacon en Viago proberen buiten hun onsterfelijkheid toch het leven van een normale sterveling te leiden. De kamergenoten krijgen te maken met alledaagse dilemma's en een leven als sterveling lijkt moeilijker dan gedacht.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Defender Films, Funny or Die, Madman Entertainment, New Zealand Film Commission, Orchard, The, Remain In Light, Unison Films, Video Service Corporation, Weltkino Filmverleih

Cast & Regisseur

Rhys Darby

Anton, werewolf
Cohen Holloway

Dion, werewolf
Taika Cohen

Regisseur
Plan 9

Muziek
What We Do in the Shadows poster

Nieuws over What We Do in the Shadows