compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > What We Do in the Shadows

What We Do in the Shadows

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweld

filmhuis, komedie

Pitch van What We Do in the Shadows
Jemaine Clement (Vladislav), Taika Waititi (Viago), Ben Fransham (Petyr), Jonathan Brugh (Deacon), Cori Gonzalez-Macuer (Nick) en Rhys Darby (Anton, werewolf)
Jemaine Clement (Vladislav), Taika Waititi (Viago), Ben Fransham (Petyr), Jonathan Brugh (Deacon), Cori Gonzalez-Macuer (Nick) en Rhys Darby (Anton, werewolf)
Delen op facebook
What We Do in the Shadows
Nederlandse première: 18-12-2014
Nieuw-Zeeland, 2014, 86 min,
De vampieren Vladislav, Deacon en Viago proberen buiten hun onsterfelijkheid toch het leven van een normale sterveling te leiden maar dat is lastiger dan verwacht. Als er per ongeluk een nieuwe vampier bijkomt maken ze kennis met het leven in de 21e eeuw.
What We Do in the Shadows trailer en bijzonderheden
Taika Cohen en Jemaine Clement hebben de regie in handen, maar spelen zelf ook in de film. Taika Cohen speelt Viago en Jemaine Clement speelt Vladislav.
Aanloop
Taika Cohen en Jemaine Clement zijn voornamelijk acteurs, maar hebben bijvoorbeeld ook wat tv-series geproduceerd en geregisseerd. Jemaine heeft ook een muzikale achtergrond.
What We Do in the Shadows - Bioscopen, Tijden & Tickets

What We Do in the Shadows in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je What We Do in the Shadows zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vladislav, Deacon en Viago proberen buiten hun onsterfelijkheid toch het leven van een normale sterveling te leiden. De kamergenoten krijgen te maken met alledaagse dilemma's en een leven als sterveling lijkt moeilijker dan gedacht.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen