compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Who Killed the KLF?

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Who Killed the KLF?

Who Killed the KLF? filmstill

Who Killed the KLF? filmstill

Delen op facebook
Who Killed the KLF?
Nederlandse première: 5-10-2023
Verenigd Koninkrijk, 2021, 88 min,

In Who Killed the KLF? wordt de opkomst en ondergang van de KLF in de jaren tachtig en negentig onderzocht. De thema's die zij aanroeren sluiten perfect aan bij de tijdsgeest van de 21e eeuw. Ze verbazen het publiek steeds met de meest vreemde stunts, zoals £ 1 miljoen pond verbranden.

Who Killed the KLF? trailer en bijzonderheden

Volgens regisseur Chris Atkins was The KLF aanvankelijk tegen de film, maar keurde deze uiteindelijk goed nadat zij hem gezien hadden.

Trailer van Who Killed the KLF?Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Who Killed the KLF?https://i1.ytimg.com/vi/SEzJWE8DJWo/hqdefault.jpg2023-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Chris Atkins produceerde Nina's Heavenly Delights (2006).

Who Killed the KLF? - Bioscopen, Tijden & Tickets

Who Killed the KLF? in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Who Killed the KLF? zien? Koop of huur de film hier:De KLF wordt in de jaren tachtig en negentig een muziekgezelschap die perfect aansluit bij de tijdsgeest van de 21e eeuw.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Who Killed The KLF? Vertelt het intrigerende, bizarre, humoristische en bij vlagen schokkende verhaal van de opkomst en ondergang van één der grootste dance-acts van de jaren ’80 en ‘90.

Who Killed The KLF? gaat over de opkomst en ondergang van de KLF in de jaren tachtig en negentig en geeft een fascinerend inzicht in de geschiedenis van de ongrijpbare dance-act met hits als '3AM Eternal', 'Justified and Ancient' en 'America: What Time Is Love?'. In een combinatie van archief en reconstructie volgen we ze o.a. op wilde roadtrips naar Zweden om "hun excuus aan ABBA aan te bieden", naar Schotse eilanden waar ze de voltallige muziekpers voor wisten te mobiliseren en naar Spanje waar de band een rampzalige, dure film maakt zonder enig plot. Na hun controversiële manier om uit de muziek te stappen, bereikt de film zijn dramatische hoogtepunt met hun grootste en beste (of slechtste) stunt, waarbij ze £ 1 miljoen pond verbranden, vervolgens een auto van een klif af rijden en beloven nooit enige uitleg te geven. Een even intrigerend als gek verhaal; Who Killed the KLF? zal het publiek overal verleiden, intrigeren en shockeren.

Productiemaatschappij: Fulwell 73, Neo