compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Wish Upon

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Wish Upon

Joey King (Claire)

Joey King (Claire)

Delen op facebook
Wish Upon
Nederlandse première: 13-7-2017
Verenigde Staten, 2017, 90 min,

Een meisje ontdekt een doosje waarmee ze zeven wensen kan laten uitkomen. Ze gebruikt de wensen voor persoonlijk gewin: hierdoor komen de mensen in haar omgeving in gevaar. Ze ontdekt dat er een gevaarlijke entiteit in het doosje zit.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Wish Upon trailer en bijzonderheden

Het script van deze film stond in 2015 op de Black List: de lijst van goede scenario's die niet werden opgepikt.

Trailer van Wish UponBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wish Uponhttps://i1.ytimg.com/vi/W5yDyNNV78g/hqdefault.jpg2017-06-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De hoofdrol wordt gespeeld door Joey King. Zij was te zien in vele TV-films. Eerder speelde zij ook in een horrorfilm: The Conjuring.

Wish Upon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wish Upon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wish Upon zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

Een meisje ontdekt een doosje waarmee ze zeven wensen kan laten uitkomen. Ze gebruikt de wensen voor persoonlijk gewin: hierdoor komen de mensen in haar omgeving in gevaar. Met Joey King.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de bloedstollende horror-thriller van de regisseur van Annabelle kan de 17-jarige Clare Shannon (Joey King) samen met haar vriendinnen Meredith (Sydney Park) en June (Shannon Purser) maar nauwelijks overleven in de hel van high school.

Be careful what you wish for… In de bloedstollende horror-thriller van de regisseur van Annabelle kan de 17-jarige Clare Shannon (Joey King) samen met haar vriendinnen Meredith (Sydney Park) en June (Shannon Purser) maar nauwelijks overleven in de hel van high school. Wanneer haar vader (Ryan Philippe) haar een oude muziekdoos cadeau doet waarop staat dat elke wens van de bezitter uit zal komen, denkt Clare dat ze niets te verliezen heeft. Ze doet haar eerste wens en tot haar verbazing komt die uit. Eindelijk krijgt ze waar ze al zo lang naar verlangt: geld, populariteit en haar droomjongen als vriend. Alles lijkt perfect -  totdat de mensen om haar heen op gruwelijke en gestoorde wijze aan hun eind komen. Nu er bloed aan haar handen kleeft moet Clare van de muziekdoos af zien te komen, voordat zij en al haar dierbaren de hoogste prijs betalen.

Productiemaatschappij: Bro, Busted Shark Productions, Canada Film Capital, Chapman/Leonard Studio Equipment, Gunslingers, Stone Management, UniFi Completion Guarantors

Nieuws over Wish Upon