compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > Wish Upon

Wish Upon

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGrof taalgebruikAngst

fantasy, horror, thriller

Pitch van Wish Upon
Wish Upon: Joey King (Claire)
Wish Upon: Joey King (Claire)
Delen op facebook
Wish Upon
Nederlandse première: 13-7-2017
Verenigde Staten, 2017, 90 min,
Een meisje ontdekt een doosje waarmee ze zeven wensen kan laten uitkomen. Ze gebruikt de wensen voor persoonlijk gewin: hierdoor komen de mensen in haar omgeving in gevaar. Ze ontdekt dat er een gevaarlijke entiteit in het doosje zit.
trailer en bijzonderheden over Wish Upon
Het script van deze film stond in 2015 op de Black List: de lijst van goede scenario's die niet werden opgepikt.
Aanloop van Wish Upon
De hoofdrol wordt gespeeld door Joey King. Zij was te zien in vele TV-films. Eerder speelde zij ook in een horrorfilm: The Conjuring.
BioscoopAgenda van Wish Upon

Wish Upon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wish Upon zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een meisje ontdekt een doosje waarmee ze zeven wensen kan laten uitkomen. Ze gebruikt de wensen voor persoonlijk gewin: hierdoor komen de mensen in haar omgeving in gevaar. Met Joey King.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de bloedstollende horror-thriller van de regisseur van Annabelle kan de 17-jarige Clare Shannon (Joey King) samen met haar vriendinnen Meredith (Sydney Park) en June (Shannon Purser) maar nauwelijks overleven in de hel van high school.

Be careful what you wish for… In de bloedstollende horror-thriller van de regisseur van Annabelle kan de 17-jarige Clare Shannon (Joey King) samen met haar vriendinnen Meredith (Sydney Park) en June (Shannon Purser) maar nauwelijks overleven in de hel van high school. Wanneer haar vader (Ryan Philippe) haar een oude muziekdoos cadeau doet waarop staat dat elke wens van de bezitter uit zal komen, denkt Clare dat ze niets te verliezen heeft. Ze doet haar eerste wens en tot haar verbazing komt die uit. Eindelijk krijgt ze waar ze al zo lang naar verlangt: geld, populariteit en haar droomjongen als vriend. Alles lijkt perfect -  totdat de mensen om haar heen op gruwelijke en gestoorde wijze aan hun eind komen. Nu er bloed aan haar handen kleeft moet Clare van de muziekdoos af zien te komen, voordat zij en al haar dierbaren de hoogste prijs betalen.