compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Wonder Woman

Wonder Woman

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur, fantasy, science fiction

Pitch van Wonder Woman
Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman)
Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman)
Delen op facebook

Wonder Woman op TV

vrijdag 18-10-2019, 22:00 op Veronica
Wonder Woman
Nederlandse première: 15-6-2017
Verenigde Staten, 2017, 133 min,
Diana Prince is een getrainde krijger in de Amazone. Dan ontmoet ze een Amerikaanse piloot die haar vertelt over een naderend onheil. Diana gaat met hem mee en groeit uiteindelijk uit tot Wonder Woman. Op deze manier ontdekt ze haar krachten en ware lot.
trailer en bijzonderheden over Wonder Woman
Dit is de tweede keer dat we Gal Gadot zien als Wonder Woman". Eerder speelde ze de rol al in "Batman v Superman: Dawn of Justice".
Aanloop van Wonder Woman
De rol van de piloot wordt gespeeld door Chris Pine, bekend als Kirk in de nieuwe Star Trek-films.
Onze recensie
****1/2

Recensie Wonder Woman

Gal Gadot als Wonder Woman (c) Warner Bros
Sinds Wonder Woman is uitgekomen in de Verenigde Staten zijn er talloze recensies, besprekingen over recensies en uiteenzettingen verschenen. Nu kan men eindelijk in Nederland de film zien. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Wonder Woman

Wonder Woman in de bioscoop

Wonder Woman op TV

vrijdag 18-10-2019, 22:00 op Veronica

Wil je Wonder Woman zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Diana Prince is een getrainde krijger in de Amazone. Dan ontmoet ze een Amerikaanse piloot die haar vertelt over een naderend onheil. Diana gaat met hem mee en groeit uiteindelijk uit tot Wonder Woman. Met Gal Gadot.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken. Gal Gadot keert terug als Wonder Woman in dit epische actie-avontuur van regisseur Patty Jenkins (Monster). De internationale cast bestaat naast Gadot ook uit Chris Pine (Star Trek), Connie Nielsen (The Following, Gladiator), Robin Wright (The Girl with the Dragon Tattoo, Netflix serie House of Cards), David Thewlis (Harry Potter-films, The Theory of Everything), Danny Huston (Clash of the Titans, X-Men Origins: Wolverine), Elena Anaya (The Skin I Live In), Ewen Bremner (Exodus: Gods and Kings, Snowpiercer) en Saïd Taghmaoui (American Hustle).