compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Wonders of the Sea 3D

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Wonders of the Sea 3D

Jean-Michel Cousteau (Jean-Michel Cousteau) en Celine Cousteau (Celine Cousteau)

Jean-Michel Cousteau (Jean-Michel Cousteau) en Celine Cousteau (Celine Cousteau)

Delen op facebook
Wonders of the Sea 3D
Nederlandse première: 21-12-2017
Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, 2017, 82 min,

Arnold Schwarzenegger neemt je mee naar de prachtige diepten van 's werelds oceanen. Hij waarschuwt dat de gevolgen van de klimaatveranderingen gevolgen hebben voor de wonderen van de zee.

Bekijk bij:

videoland

Wonders of the Sea 3D trailer en bijzonderheden

Arnold Schwarzenegger is erg begaan met het milieu. Als gouverneur van Californië zorgde hij dat die staat de eerste was waarin de uitstoot van broeikasgas aan banden werd gelegd.

Trailer van Wonders of the Sea 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wonders of the Sea 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/MFEXHMQJxMg/hqdefault.jpg2017-10-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Arnold Schwarzenegger is als acteur onder andere bekend van hits als Terminator, Total Recall en Predator. Jean-Michel Cousteau schreef eerder het script van L'odyssée, een biografie over zijn beroemde vader.

Wonders of the Sea 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wonders of the Sea 3D in de bioscoop

Wil je Wonders of the Sea 3D zien? Koop of huur de film hier:


videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Arnold Schwarzenegger neemt je mee naar de prachtige diepten van 's werelds oceanen in 3D. Van Jean-Michel Cousteau, zoon van de beroemde ontdekkingsreiziger.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de natuurfilm Wonders of the Sea zie je de meest spectaculaire 3D beelden diep in de oceaan.

In de natuurfilm Wonders of the Sea zie je de meest spectaculaire 3D beelden diep in de oceaan. De voice-over van de film is ingesproken door Arnold Schwarzenegger, die de documentaire ook mede produceerde. De acteur, bekend van hits als Terminator, Total Recall en Predator, wil met zijn medewerking meer aandacht geven aan de klimaatproblemen die ook het leven onderwater treffen. Wonders of the Sea 3D is een virtuele reis, niet alleen over maar ook ín de oceanen, gemaakt door Jean-Michel Cousteau (zoon van ontdekkingsreiziger Jacques-Yves Cousteau) en zijn kinderen. Door het gebruik van nieuwe, baanbrekende 3D filmtechnieken ziet men de oceaan als nooit tevoren, maar ook de huidige gevaren die onze wereldzeeën bedreigen. Wonders of the Sea 3D is mede geproduceerd door acteur en oud-gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger, die als voice-over de kijker meevoert in dit visuele onderwaterwereld-spektakel.

Productiemaatschappij: 3D Entertainment Films, Conquistador Entertainment, Mantello Brothers Productions

Cast & Regisseur