compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Wonders of the Sea 3D

Wonders of the Sea 3D

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

documentaire, filmhuis

Pitch van Wonders of the Sea 3D
Wonders of the Sea 3D: Jean-Michel Cousteau (Jean-Michel Cousteau) en Celine Cousteau (Celine Cousteau)
Wonders of the Sea 3D: Jean-Michel Cousteau (Jean-Michel Cousteau) en Celine Cousteau (Celine Cousteau)
Delen op facebook
Wonders of the Sea 3D
Nederlandse première: 21-12-2017
Frankrijk, Groot-Brittannië, 2017, 82 min,
Arnold Schwarzenegger neemt je mee naar de prachtige diepten van 's werelds oceanen. Hij waarschuwt dat de gevolgen van de klimaatveranderingen gevolgen hebben voor de wonderen van de zee.
trailer en bijzonderheden over Wonders of the Sea 3D
Arnold Schwarzenegger is erg begaan met het milieu. Als gouverneur van Californië zorgde hij dat die staat de eerste was waarin de uitstoot van broeikasgas aan banden werd gelegd.
Aanloop van Wonders of the Sea 3D
Arnold Schwarzenegger is als acteur onder andere bekend van hits als Terminator, Total Recall en Predator. Jean-Michel Cousteau schreef eerder het script van L'odyssée, een biografie over zijn beroemde vader.
BioscoopAgenda van Wonders of the Sea 3D

Wonders of the Sea 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wonders of the Sea 3D zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Arnold Schwarzenegger neemt je mee naar de prachtige diepten van 's werelds oceanen in 3D. Van Jean-Michel Cousteau, zoon van de beroemde ontdekkingsreiziger.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de natuurfilm Wonders of the Sea zie je de meest spectaculaire 3D beelden diep in de oceaan.

In de natuurfilm Wonders of the Sea zie je de meest spectaculaire 3D beelden diep in de oceaan. De voice-over van de film is ingesproken door Arnold Schwarzenegger, die de documentaire ook mede produceerde. De acteur, bekend van hits als Terminator, Total Recall en Predator, wil met zijn medewerking meer aandacht geven aan de klimaatproblemen die ook het leven onderwater treffen. Wonders of the Sea 3D is een virtuele reis, niet alleen over maar ook ín de oceanen, gemaakt door Jean-Michel Cousteau (zoon van ontdekkingsreiziger Jacques-Yves Cousteau) en zijn kinderen. Door het gebruik van nieuwe, baanbrekende 3D filmtechnieken ziet men de oceaan als nooit tevoren, maar ook de huidige gevaren die onze wereldzeeën bedreigen. Wonders of the Sea 3D is mede geproduceerd door acteur en oud-gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger, die als voice-over de kijker meevoert in dit visuele onderwaterwereld-spektakel.