compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Films > Woodshock

Woodshock

**1/200
Waardering: 2.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

drama, thriller

Pitch van Woodshock
Woodshock: Kirsten Dunst (Theresa)
Woodshock: Kirsten Dunst (Theresa)
Delen op facebook
Woodshock
Nederlandse première: 30-8-2018
Verenigde Staten, 2017, 100 min,
Theresa gaat gebukt onder een groot verlies. Als ze een gevaarlijke drug neemt wordt ze steeds meer paranoïde. Ze wordt verscheurd door haar emotionele status en de veranderde realiteit veroorzaakt door de drug.
trailer en bijzonderheden over Woodshock
Dit is het regiedebuut van de zussen Kate en Laura Mulleavy. Zijn bekend geworden als modeontwerpers en hebben de kledinglijn Rodarte opgericht.
Aanloop van Woodshock
De hooddrol wordt gespeeld door Kirsten Dunst, die onvergetelijk was in
BioscoopAgenda van Woodshock

Woodshock in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Woodshock zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Theresa gaat gebukt onder een groot verlies. Als ze een gevaarlijke drug neemt wordt ze steeds meer paranoïde. Ze wordt verscheurd door haar emotionele status. Met Kirsten Dunst.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De 35-jarige Theresa (Kirsten Dunst) kan het verlies van haar moeder niet verwerken. Wanneer ze haar angsten met een krachtige cannabis gebaseerde drug probeert te bestrijden, raakt ze verzeilt in een hypnotische ontdekkingstocht van haar eigen isolatie, paranoia en verdriet.
Woodshock is gebaseerd op een origineel idee van de Mulleavy zussen (Rodarte label) en werd tevens door hen geregisseerd. Hartsvriendin Kirsten Dunst (Melancholia, The Beguiled en Spiderman) en Joe Cole (A Prayer Before Dawn, Peaky Blinders en Secret in Their Eyes) staan de zussen bij.