compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > X-Men 2

X-Men 2

***1/20
Waardering: 3.5/5

X2 / X-2

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, drama, science fiction

Pitch van X-Men 2
X-Men 2 1
X-Men 2 1
Delen op facebook
X-Men 2
Nederlandse première: 1-5-2003
Verenigde Staten, 2003, 120 min,
De X-Men, een verzameling gemuteerde superhelden, verenigen hun krachten wanneer Magneto weet te ontsnappen uit de gevangenis. Ze ontdekken dat Henry Gyrich leeft, en samen met voormalig legercommandant Agent Stryker werkt aan het bouwen van zogenaamde Sentinels. Het team wordt versterkt door twee nieuwe leden: Gambit en Nightcrawler.
bijzonderheden
Vervolg op de film X-Men (2000) en gebaseerd op de gelijknamige stripverhalen. De rol van Dr. Jean Grey wordt gespeeld door de Nederlandse actrice Famke Janssen. Professor X's rolstoel werd na de eerste film verkocht. Gedurende de opnamen van deze vervolgfilm was de stoel weer nodig en was de nieuwe eigenaar bereid de rolstoel aan de studio te verhuren voor een 'aanzienlijk' bedrag...
Aanloop
Hugh Jackman was eerder samen met Halle Berry te zien in Swordfish (2001). Bryan Singer regisseerde eerder ook The Usual Suspects (1995), Apt Pupil (1998) en X-Men (2000).
X-Men 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

X-Men 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je X-Men 2 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Magneto ontsnapt uit gevangenis. De X-men, een verzameling gemuteerde superhelden, bundelen hun krachten en ondernemen actie! Met o.a. Hugh Jackman (Swordfish), Patrick Stewart en Famke Janssen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen