compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Yesterday

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Yesterday

Himesh Patel (Jack Malik)

Himesh Patel (Jack Malik)

Delen op facebook
Yesterday
Nederlandse première: 27-6-2019
Verenigd Koninkrijk, 2019, 117 min,

Jack worstelt met zijn bestaan als singer-songwriter totdat hij bij toeval in een soort parallelle realiteit terecht komt waar niemand de nummers kent van The Beatles. Zijn carrière komt ineens in een stroomversnelling.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Yesterday trailer en bijzonderheden

Hoewel Richard Curtis en Danny Boyle gerekend kunnen worden tot de twee belangrijkste filmmakers van Engeland, met titels als Four Weddings and a Funeral (1994) en Slumdog Millionaire (2008) hebben ze niet eerder samengewerkt.
Danny Boyle moest het filmen van "Bond 25" aan zijn neus voorbij laten gaan om deze film te kunnen regisseren.

Trailer van YesterdayBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Yesterdayhttps://i1.ytimg.com/vi/YaNRo3nj4IE/hqdefault.jpg2019-02-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Danny Boyle is bekend van Slumdog Millionaire (2008), Trainspotting (1996) en Steve Jobs(2015). Scenarioschrijver Richard Curtis is bekend van Notting Hill (1999), Bridget Jones's Diary (2001) en Love Actually (2003).

Speelfilmdebuut van Himesh Patel, die vooral bekend is vande tv-serie ''. Lily James is vooral bekend van Mamma Mia! Here We Go Again (2018). Kate McKinnon is onder meer bekend van The Spy Who Dumped Me (2018) en Girls Night Out (2017) en zanger Ed Sheeran was eerder kort te zien in Bridget Jones's Baby (2016) en The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013).

Yesterday - Bioscopen, Tijden & Tickets

Yesterday in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Yesterday zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Jack (Himesh Patel) worstelt met zijn bestaan als singer-songwriter totdat hij bij toeval ontdekt dat niemand de nummers kent van The Beatles.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent?

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran.

Productiemaatschappij: Etalon film, Working Title Films

Cast & Regisseur

Lily James

Ellie Appleton
Himesh Patel

Jack Malik
Ana de Armas

Roxanne (uncredited)
James Corden

James Corden
Danny Boyle

Regisseur

Nieuws over Yesterday