compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

Your Highness

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Your Highness

Delen op facebook
Your Highness
Nederlandse première: 15-9-2011
Verenigde Staten, 2010, 102 min,

Prins Thadeous moet zijn broer en troonopvolger Fabious te helpen zijn verloofde te redden. Zij is namelijk ontvoerd door de boze tovenaar Leezar. De broers worden op hun tocht vergezeld door de krijgsvrouw Isabel.

bijzonderheden

Hoewel een script is geschreven voor de film, improviseerden de acteurs de meeste dialogen. Het script is nauwelijks gebruikt om de film te maken.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Danny R. McBride kennen we als de hoofdrolspeler van de TV serie Eastbound & Down. Zooey Deschanel speelde eerder in "500 Days Of Summer" en The Hitchhiker's Guide to the Galaxy.

Recensies van Your Highness

Your Highness - Bioscopen, Tijden & Tickets

Your Highness in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Your Highness zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Prins Thadeous moet zijn broer en troonopvolger Fabious te helpen zijn verloofde te redden. Zij is namelijk ontvoerd door de boze tovenaar Leezar. De broers worden op hun tocht vergezeld door de krijgsvrouw Isabel. Met Danny R. McBride.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Behind the Scenes Freight, Chapman/Leonard Studio Equipment, Die Nefzers, Hatch Production, Stuber Productions, United International Pictures (UIP), Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI)