compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Five Feet Apart > Detailinformatie

Five Feet Apart

***1/20
Waardering: 3.5/5

Detailinformatie over de film Five Feet Apart

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, romantiek

Meer info voor de echte fans

Ook met

Toney Chapman Steele (Businessman), Rebecca Chulew (Doctor), Ivy Dubreuil (Young Abby), Jim Gleason (ER Doctor), Ariana Guerra (Hope Gomez), Kimberly Hebert Gregory (Nurse Barb), Evangeline Hill (Young Stella), Ken Knight (Doctor), Trina LaFargue (Mya), Cecilia Leal (Camila), Michael McQuillan (Nurses Aid), Christopher Morris (Residential Nurse), Phillip Mullings Jr. (EMT), Parminder Nagra (Dr. Noor Hamid), Keianna Nutley (Young girl in hospital), Todd Terry (Surgeon), Kaleb Williams (Family Member)

Production
design

Kostuums

Productie-
maatschap-
pijen

CBS Films, Wayfarer Entertainment
Synopsis distributeur
Hoe zou liefde voelen als je elkaar niet zou mogen aanraken? Five Feet Apart vertelt het verhaal van Stella (Haley Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse), twee jongeren die weigeren om toe te geven aan de hindernissen die hen scheiden.

Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline - die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet. Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt te houden aan zijn behandeling maakt het nog gecompliceerder. Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?