compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU

Five Feet Apart

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Five Feet Apart

Delen op facebook
Five Feet Apart
Nederlandse première: 13-6-2019
Verenigde Staten, 2019, 116 min,

De zeventien-jarige Stella ontmoet Will in het ziekenhuis. Beiden lijden ze aan de erfelijke taaislijmziekte en mogen onder geen beding dichterbij elkaar komen dan 6 voet (1.88 m). Stella houdt zich aan de strikte regels die door haar artsen zijn voorgeschreven, Will is meer een rebel. De vonk slaat toch over.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Five Feet Apart trailer en bijzonderheden

YouTuber Claire Wineland werkte mee als adviseur voor de film en was zelf een inspiratiebron voor het verhaal. Wineland overleed op 21-jarige leeftijd aan de complicaties die optraden, enkele dagen na een dubbele longtransplantatie.

Trailer van Five Feet ApartBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Five Feet Aparthttps://i1.ytimg.com/vi/cdZEItD8WX0/hqdefault.jpg2019-04-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Tv-acteur en regisseur Justin Baldoni maakt ook de prijswinnende tv-serie 'My Last Days' over mensen met een terminale ziekte leven. In seizoen 2 aflevering 1 belichtte hij Claire Wineland die met taaislijmziekte worstelde.

Five Feet Apart - Bioscopen, Tijden & Tickets

Five Feet Apart in de bioscoop

Wil je Five Feet Apart zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 17-jarige Stella (Haley Lu Richardson) ontmoet Will (Cole Sprouse) in het ziekenhuis. Beiden lijden ze aan de erfelijke taaislijmziekte en mogen onder geen beding dichterbij elkaar komen dan 6 voet (1.88 m). De vonk slaat toch over.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Hoe zou liefde voelen als je elkaar niet zou mogen aanraken? Five Feet Apart vertelt het verhaal van Stella (Haley Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse), twee jongeren die weigeren om toe te geven aan de hindernissen die hen scheiden.

Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline - die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet. Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt te houden aan zijn behandeling maakt het nog gecompliceerder. Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?

Productiemaatschappij: CBS Films, Wayfarer Entertainment