compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU

Annabelle: Creation

***1/20
Waardering: 3.8/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Annabelle: Creation

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

horror, thriller

Wil je Annabelle: Creation zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een poppenmaker en zijn vrouw besluiten na de dood van hun dochter een non en een aantal weeskinderen in huis te nemen. Zij worden al snel het slachtoffer van Annabelle, de dodelijke pop gemaakt door de poppenmaker.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Ze is terug! Annabelle: Creation vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen.

Annabelle: Creation vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit, besluit het stel een non en een aantal weesmeisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker. New Line Cinema en regisseur David F. Sandberg (Lights Out) komen met een vervolg op de succesvolle horrorfilm Annabelle, die wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar opbracht. De nieuwe film is wederom geproduceerd door Peter Safran en James Wan, die eerder ook al verantwoordelijk waren voor The Conjuring-films.