compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Heat and Dust

***1/20
Waardering: 3.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Heat and Dust

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

drama, filmhuis, romantiek

Wil je Heat and Dust zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Anne gaat op zoek naar antwoorden op het mysterie van lang geleden. Ooit had haar tante Olivia namelijk een affaire met een Indiase prins.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
James Ivory's grootse epos over een vrouw die zichzelf ontdekt en haar verleden ontrafelt, zit vol weelderige, zintuiglijke beelden van India.

James Ivory's grootse epos over een vrouw die zichzelf ontdekt en haar verleden ontrafelt, zit vol weelderige, zintuiglijke beelden van India.
Anne (Julie Christie) gaat op zoek naar antwoorden op het mysterie van lang geleden: haar tante Olivia (Greta Scacchi) had een affaire met een Indiase prins (Shashi Kapoor). Wanneer Anne zich onderdompelt in de overweldigende Indiase cultuur, komt ze erachter dat het verleden ook de sleutel is tot haar eigen toekomst. 
Het scenario van Ruth Prawer Jhabvala is een bewerking van haar eigen roman, en schakelt soepel tussen twee generaties. Richard Robbins levert de pakkende soundtrack. De film leverde het Merchant Ivory-team negen BAFTA-nominaties op en dong mee naar een Gouden Palm in Cannes.