compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU

Spider-Man: Into the Spider-Verse

****1/2
Waardering: 4.5/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Spider-Man: Into the Spider-Verse

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

actie, animatie, avontuur, familiefilm, komedie, science fiction

Wil je Spider-Man: Into the Spider-Verse zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Miles Morales ontmoet een Spider-Man uit een ander universum. Deze alternatieve versie leert Miles over de Spider-Verse en maakt van hem de Spider-Man van zijn eigen universum. Regiedebuut van een animator van Puss In boots en Shrek 2 en de scenarioschrijver van 22 Jump street.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

What makes you different is what makes you Spider-Man. Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.