compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 21-1 t/m 27-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Ben Verbong maakt film over Antonie Kamerling

Ben Verbong maakt film over Antonie Kamerling

Regisseur maakt na 22 jaar Nederlandse rentree

Regisseur Ben Verbong brengt het boek 'Toen ik je zag' van Isa Hoes naar het witte doek. Dat maakt Verbong bekend in een exclusief interview met BiosAgenda.nl voor de binnenkort te starten rubriek FilmTijd.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het boek 'Toen ik je zag' gaat over het leven met acteur Antonie Kamerling, die in 2010 zelfmoord pleegde. Van het boek zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

Het wordt Verbongs eerste Nederlandse film in 22 jaar. De filmmaker heeft een omvangrijk oeuvre opgebouwd als regisseur in de Duitse televisie- en filmwereld. In Nederland is hij onder meer bekend van de films 'Het meisje met het rode haar', 'De onfatsoenlijke vrouw' en 'De Kassière/Lily was here'.

Filmproductiebedrijf Nuts & Bolts Film Company maakte vanmiddag bekend dat de film in 2019 wordt opgenomen en moet begin 2020 in de bioscopen te zien zijn.

Het interview met Ben Verbong is de eerste aflevering in 'FilmTijd', een serie gesprekken met Nederlandse filmmakers. Het volledige interview is vanaf donderdag 25 januari te zien op BiosAgenda.nl.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.